2581
2632

خیلی براش خوشحالم داره سروسامون میگیره خانواده خانومش هم پولدارن من بابام هم پولداره اما از قسمت و روزگار شوهر من خانواده اش معمولی هستن  دوست ندارم در آینده خانواده هاشون مقایسه بشن و من و همسرم احساس سرخوردکی داشته باشیم 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

این وسط تنها کسی که می‌تونه باعث سرخوردگی شوهرتون بسه خودتون هستید اگه مقایسه کنید.

اگه هم کس دیگه چیزی به شوهرتون بگه شما میتونید با حرفای خودتون اثرش رو خنثی کنید

«مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍در دنیای داف‌ها تو لوییزا کلارک باش!🌈✨صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I can say things I don't mean, Or maybe it's the truth in me🎶فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻
2603

بخاطر وضع مالیتون نذارین از شما بالاتر باشن😐😐😐😐🥸

ازین طرف میگید وضع پدرو مادر خودتون خوبه ولی شما پایین تره خب همینجوریشم مقایسه میشید دیگه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قد۱۸۰-وزن فعلی73😐😐وزن هدف اول۷۰😉هدف نهایی۶۸

انشاالله خوشبخت شن

اما پول تا یه اندازه ای مهمه

من زمان مجردیم فقط به خواستگار پولدار فکر میکردم و با پولدار ازدواج کردم اما........ دائما استرس و غصه و......

کاش چیزای دیگه مهم بود

خلاصه که پول همه چیز نیست و با پولدار بودن خوشبخت تر نیستین

2640

اگه پدرتون حمایت کنه شمارو اصلا پیش نمیاد. الان خواهرشوهر من شوهرش مالی معمولیه هه. اما پدرشوهرم جبران میکنه. خونشونو بزرگ کرده ماشین خفن انداخته زیر پای دخترش. به شوهرش یه شغل دوم داده با بهونه و بی بهونه پول خرجش میکنه. خواهرشوهر من عشق میکنه.

اگه پدرتون حمایت کنه شمارو اصلا پیش نمیاد. الان خواهرشوهر من شوهرش مالی معمولیه هه. اما پدرشوهرم جبر ...

بابام به من یه ماشین داد خونه هم داد بشینیم اما پول نمیده چیزی بخرم 

2456
انشاالله خوشبخت شن اما پول تا یه اندازه ای مهمه من زمان مجردیم فقط به خواستگار پولدار فکر میکردم و ...

واقعا چرااسترس و غصه؟

❤️خدااااجونم ❤️واسه همه خوشگلیام مرسی🥰😘😘😂و به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی تورو شکر میکنم❤️اما به خاطر پدرم که خیلی زود ازم گرفتیش ازت دلخورم💔😔 ولی بازم دوستت دارم .من یک همسر خوب🌺 یک خانم خوشبخت😍 و یک مادر خوشبختترم🥰مطمئنم روزهای بههههتر و خبرهای خووووبتری هم در راهه🤩😊.کاربر خییییلی قدیمی ام.از اسفند ۸۷ سر بارداری فرزند دومم.اینم کاربری چهارممه.ولی واقعا نی نی سایت دنیای عجیبیه ها🙄🙄خانومی که تو تاپیک می می نازخدابیامرز بودی خدا خیرت بده.بدون که تو هر زیارت عاشورایی که میخونم سهیمی .  وقتی تصمیم میگیری ♥️مادر♥️ بشی یعنی از خودت گذشتی واین یعنی عشششششق
بابام به من یه ماشین داد خونه هم داد بشینیم اما پول نمیده چیزی بخرم 

خوب همون اندازه هم به اونا خواهد داد. فکر نکن بیشتر میده. پدر دختر هم نهایت جهاز و سیسمونی بده نه بیشتر نه کمتر. خیالت راحت. حتی اگه ببینن پدر زن برادرت یا پدر خودت خرج کنه پدرتون برات جبران میکنه

2604