2777
2789

خیلی براش خوشحالم داره سروسامون میگیره خانواده خانومش هم پولدارن من بابام هم پولداره اما از قسمت و روزگار شوهر من خانواده اش معمولی هستن  دوست ندارم در آینده خانواده هاشون مقایسه بشن و من و همسرم احساس سرخوردکی داشته باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم 

آدما با پول سبک سنگین نمیشن از این فکرا نکن فدات شم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

این وسط تنها کسی که می‌تونه باعث سرخوردگی شوهرتون بسه خودتون هستید اگه مقایسه کنید.

اگه هم کس دیگه چیزی به شوهرتون بگه شما میتونید با حرفای خودتون اثرش رو خنثی کنید

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

انشاالله خوشبخت شن

اما پول تا یه اندازه ای مهمه

من زمان مجردیم فقط به خواستگار پولدار فکر میکردم و با پولدار ازدواج کردم اما........ دائما استرس و غصه و......

کاش چیزای دیگه مهم بود

خلاصه که پول همه چیز نیست و با پولدار بودن خوشبخت تر نیستین

اگه پدرتون حمایت کنه شمارو اصلا پیش نمیاد. الان خواهرشوهر من شوهرش مالی معمولیه هه. اما پدرشوهرم جبران میکنه. خونشونو بزرگ کرده ماشین خفن انداخته زیر پای دخترش. به شوهرش یه شغل دوم داده با بهونه و بی بهونه پول خرجش میکنه. خواهرشوهر من عشق میکنه.

اگه پدرتون حمایت کنه شمارو اصلا پیش نمیاد. الان خواهرشوهر من شوهرش مالی معمولیه هه. اما پدرشوهرم جبر ...

بابام به من یه ماشین داد خونه هم داد بشینیم اما پول نمیده چیزی بخرم