2777
2789
عنوان

بچه های بی خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 89 پست
اباندخت شما مگه عیدی نمیگیرین؟ امسال پدرشوهرو مامانم اینا زدتر عیدیمونو دادن به شماها چقدر عیدی میدن

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادریافتیمون از هردو خانواده500 شد همشخرج شد نفهمیدیم چطوری رفت چقدر پول بی ارزشه

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

من تعجب میکنم میبینم نصفه شبا همه اینجا مشغولن. نی نی سایت واسه خودش جزیره ایه!!! معتادایی داره واسه خودش؟ من از وسطای بارداری اومدم چون استراحت مطلق بودم با ۲۴ ساعت وقت خالی و یه عالمه استرس.
مطب گردی 
من 2 سال نی نی سایت و گذاشتم کنار بچه داری کردم دیدم نمیشه نی نی سایت یه حامی میخواد