2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو تو تلگرام کانال استاد فراهانی رو سرچ کن ویدیو های امادگی امتحان پایه ت رو ببین البته تا صب باید بیدار باشی و دیگه این کار و نکن خوب بخون

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

تمرینا کتابو بخون یه نمره ای میگیری..

زمان فیلم و تست نداری...

رهاصالحی..................................سلام سلام من رها هستم. یه دختر پر حرف ، شیطون و پر انرژی💪🏻 عاشقه : خندیدن و مسخره بازی و آهنگ با صدای بلند و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁خلاصه اومدم اینجا که یه ذره جو رو شلوغ تر کنم 🎀 سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون❓️ پشت هر اکانتی قلبی میتپه💜

برو تو تلگرام کانال استاد فراهانی رو سرچ کن ویدیو های امادگی امتحان پایه ت رو ببین البته تا صب باید ...

فیلم الان فرصت نمی شه مگه شب امتحانی اونم نهایت یکی دو ساعت

چه فرقی داره شیمی یکی نیس مگه؟

اره یکیه

رهاصالحی..................................سلام سلام من رها هستم. یه دختر پر حرف ، شیطون و پر انرژی💪🏻 عاشقه : خندیدن و مسخره بازی و آهنگ با صدای بلند و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁خلاصه اومدم اینجا که یه ذره جو رو شلوغ تر کنم 🎀 سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون❓️ پشت هر اکانتی قلبی میتپه💜

فیلم الان فرصت نمی شه مگه شب امتحانی اونم نهایت یکی دو ساعت

چیزی نخونده حداقل چار تا چیز یاد بگیره نمره قبولیو بگیره

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

تمرین چی بخونم؟ تدریس ندیدم که بفهمم تو تمرین ها چی نوشته

تمرین های اخر فصل بخون از فصل یک شروع کن بعدش سوالا های نهایی طبقه بندی شده بخون متن کتاب هم بخونی چه بهتر

تمرین چی بخونم؟ تدریس ندیدم که بفهمم تو تمرین ها چی نوشته

متن کتاب خیلی روان و سادس که.. در همون حد بلد باش

وارد جزئیات نشو..

چه نمره ای مد نظرته؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز