2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 39 پست
حالا خوبه شما مثل من۶سال عقد نیستین .من این مدت اینجا غذا نمیخورم که حرف بارم نکنه که بازم حرف خودش ...

من جفتشون یکین یکی از اون یکی بدتر خیلی بد کردن بهم. ولی ولش کن بهشون اهمیت نده خدا بزرگه انشالله همه ی این مشکلاتمونم میگذره تنمون سالم باشه سختی موندگار نیس. 

بخدا شب و روز کارم فقط استرسه ک مبادا اینکارو انجام بدن یا اونکارو انجام ندن ولی خب چه میشه کرد همینکه نمیندازنمون بیرونم از ترس آبروشونه فقط همیشه از خدا خواستم هرجوری میگذره فقط بگذره سریع تر، از شانس ما هرموقع در عذابی همه چی هم روهم تلنبار میشه😅 و مشکل پشت مشکل و نگذشتن زمان.

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم با خانواده بدی که تو داری هر چه زودتر برو اتلیه 4تا عکس عروسی بگیر و برین سر خونه زندگیتون عروسی گرفتنم بیخیال شو بعد عروسی هم بیخیال خانواده ت شو و یا حداقل رابطه

دورنمای زندگیتو دارم میبینم که خانواده ت زندگیتو خراب میکنن اگه زیاد بخوای باهاشون دررابطه باشی

فقط نظرات محترمانه رو پاسخ میدم 😌 

هر روز میگه جهیزیت جامو تنگ کرده میگه شوهرت بی عرضس که نمیتونه عروسی بگیره .شوهرت فلانه خانواده شوهر ...

واااایییی دقیقاااااا دونه به دونشو منم دارم😂 

عزیزم با خانواده بدی که تو داری هر چه زودتر برو اتلیه 4تا عکس عروسی بگیر و برین سر خونه زندگیتون عرو ...

اره همینطوره به همسرمم گفتم یه جای دور خونه اجاره کنه که اصلا در ارتباط نباشم یا حداقل ماهی یکی دوبار در حد یه ساعتی بیام پیششون و برم که داستان درست نکنن دوباره که چسبیده به شوهرش. وگرنه اصلاااا دلم نمیخواد هیچکدومشونو بببینم به اینم فکر نمیکنن که آبروی دخترمون آبروی ماست وقتی جلو بقیه تخریبش میکنیم خودمون ضرر میکنیم. معمولا خانواده ی شوهرو میگن فلانن ولی ما برعکس شده خانواده ی زن از هم میپاشونن زندگی رو. 

من جفتشون یکین یکی از اون یکی بدتر خیلی بد کردن بهم. ولی ولش کن بهشون اهمیت نده خدا بزرگه انشالله هم ...

خوبه حالا تو شاغلی میری سرکار 

من توی خونه هستم هی میره و میاد به جونم غر میزنه

الانم داره غر میزنه هندزفری گذاشتم که صداشو نشنوم.خسته شدم از بس باهاش بحث کردم

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎
حرص نخور مهم نیست خیلی زود این روزا هم میگذره خوشبخت باشید الهی

گفتم بهش بابت اینکه عروسی نمیخوام 

کلی داد و بیداد کرد و هرچی از دهنش دراومد گفت 😔 نمیدونم چیکار کنم چجوری خودمو از این جهنم نجات بدم خسته شدم دیگه 

باز شروع کرده که حتی صابون و شامپویی که استفاده میکنی باید بیارع حالمو دارن بهم میزنن همش بد شوهرمو میگه کلافه شدم چیکار کنم چی بگم بهش همش جنگ و دعوا چرا نمیگذره این روزای لنتی کاش اصلا خانواده نداشتم 😔

دلم میخواست عروسی بگیرم ولی خب شرایطم به قدری سخته که از خیرش میگذرم با خودم گفتم یه جشن ارزششو ندار ...

ببین اینجوری که تو تعریف کردی برو اتلیه عکس وکلیپ عروسیتو بگیر و برو تابین خودتو شوهرت خراب نشده چون اونم ادمه تایجایی صبروتحمل داره حداقل زندگیتو حفظ کن 

یهویی شدی همه کسم 🫀💍
گفتم بهش بابت اینکه عروسی نمیخوام  کلی داد و بیداد کرد و هرچی از دهنش دراومد گفت 😔 نمیدونم چی ...

فقط سکوت کن درمورد عروسی هم صحبت نکن تا به موقعش

اونا میخواند همسرت خرج کنه برات حتی اگر تحت فشار قرار بگیره 

فقط ارام باش و باهمسرت ملایم باش

بدی های مادرت رو نگو به همسرت پس فردا دیگه اجازه نمیده برس خونه شون

این روزا هم میگذره فقط زودتر جهیزیه رو تمومش کن اون مهمه تموم بشه میرسی به مرحله ی عروسی

اونا همسرت رو دوست ندارند شماهم بی تفاوت باش فقط حواست به خریدا باشه که زودتر تموم بشه وبری