2777
2789
عنوان

عروسی

634 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها من دودلم نمیدونم عروسی بگیرم یا نگیرم !! عقدمونم تو محضر بود و چندتا آشنا دعوت کردیم همونجا ازشون پذیرایی کردیم با وجودی که ساده بود خوشم اومدم در عین سادگی خوش گذشت. شوهرم کارگره ۳ ماهه عقدیم دروغ چرا، پول عروسیم نداریم واممونم درست نمیشه خیلی طول میکشه خانوادشم اصلا هیچ کمکی بهش نمیکنن بنده خدا هیچی برام کم نمیزاره همه مدل خرجی میکنه ولی توان عروسی نداره مگه چقد درمیاره که بتونه خرجی بده برا مراسم حتی مراسم کوچیک و جم و جورشم با شرایط الان هزینه بره. قبلا قرارشد منتظر بمونیم وام درست شه یه مراسم بگیریم و بریم ولی الان میبینم شرایط خیلی فرق کرده خانوادم خیلی اذیت میکنن هر روز یه داستان درست میکنن و حرف بارمون میکنن بی دلیل!!! هرجا میرن میگن شوهرش پول جم نمیکنه پول ندارن عرضه ندارن عروسی بگیرن فلان میکنن. تمام حرفاشونم دروغه بخدا. اصلا با ما نمیسازن مامانم فقط میگه زودتر برو اجبارش کن اینجور کن اونجور کن والا کاریم نکردیم که بگین سرلج افتادن و... کلا ذاتشون خرابه فقط دنبال پسر و عروسن منم دیدم اینجوریه ب شوهرم گفتم عروسی نمیخوام یه خونه اجاره کن وسایلامونو بچینیم یه مشهدم بریم و تموم چون میدونم خانوادم هم آبرومونو میبرن هم با دخالتاشون زندگیمو خراب میکنن. شوهرم همیشه خرجی منو میاره دست خالی نمیاد خونه از شکلاتش که کوچیکترین چیزه گرفته تا مرغ و گوشتش. ولی خانوادم توقع دارن اگه دوتا مرغ میاره ۵تاش کنه و خرج اونارم بده!!! پسرشون بخدا نه تنها کمکی نمیکنه بلکه از جیبشون میخوره ولی به منکه میرسه فقط تحقیر و تخریب و زورگویی همیشه هم جوابشونو دادما ن اینکه سکوت کنم ولی خب تا کی؟؟ این دعواها خودمو افسرده کرده فقط😔 الان به نظرتون چیکارکنم؟ بدون عروسی برم یا صبر کنم و تحمل کنم تا وام درست شه!

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

اگه میتونید یه ارایشگاه برو و برو اتلیه و بعدم برو سر خونه زندگیت... اگه هم نه که همون مسافرتو برو.... وقتی این همه داری اذیت میشی عروسی اصلا واجب نیست...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

بدون عروسی برو سر زندکیت ،بعدا که دستتون باز شد باهم برید اتلیه عکس بگیریرد ،اسی خیلی کار عاقلانه ای میکنی بخدا ،حیف پول که ادم بریزه تو شکم ملت آخرم بگن غذاشون ال بود تالارش بل بود عروس فلان بود 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بابا همین کار کن در عوض پول عروسی برید سفر  برو سر خونه زندگیت اصلا ب حرف مردمم اهمیت نده دختر 

وامتم در امد پس اندازش کن طلا بگیر سکه بگیر  بخدا عروسی تو زمانه ما نمیارزه

چ شرایط سختی عزیزم 

ببین ب جای مسافرت هم برو آرایشگاه و آتلیه ب نظرم بهتره 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

ببین عزیزم من خودم 8  ماهه نامزدم واقعا تحمل نامزدی سخته اگه میدونی واقعا نمیتونه و میتونی خودتو قانع کنی که بعدا پشیمون نمیشی قطعا عروسی نگرفتن خیلی بهتر و بصرقه تره و اگه این تصمیمو گرفتی خیلی محکم باید وایسی که خودت دلت نمیخاد چون قطعا برااینم کلی حرف وحدیث درمیارن

یهویی شدی همه کسم 🫀💍

با تمام وجودم درکت میکنم

من ۶ساله عقدم و هر سری یه اتفاقی میوفته که نمیتونیم عروسی بگیریم. خانواده شوهرمم حاضر نیستن که بریم ماه عسل میگن حتمن باید مراسم بگیرین.هر روز باید کنایه های مامانم رو بشنوم و حرفی نزنم😔جهیزیمم داره خاک میخوره ولی نمیتونم کاری بکنم

خدا بخاد قراره عید عروسی بگیریم اگه دوباره اتفاقی نیوفته😭

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎
با تمام وجودم درکت میکنم من ۶ساله عقدم و هر سری یه اتفاقی میوفته که نمیتونیم عروسی بگیریم. خانواده ...

وای چقد سخت من همین 8ماهشم جفتمون دیگ داریم دیوونه میشیم 

یهویی شدی همه کسم 🫀💍

سلام 

ما که این مدلی نبستیم داماد تو عقد گوشت ومرغ بیاره منزل پدرزن اولین باره میشنوم

فقط شب یلدا یا تولد اهل بیت یا عید نوروز داماد برای عروس هدیه میاره مثل لباس  و شبرینی واجیل و‌طلا و پالتو و غیره

ایشون نباید مرغ وگوشت بیاره خونه ی پدرت

باید مثل مهمون دعوت بشه 

برای شما هم همینه وقتی میری خونه ی مادرشوهر

ما بعد ازمایش خون رفتیم محضر عقد کردیم 

پدرم تو تالار جشن نامزدی گرفت شام داد به۳۰۰ نفر

از فامیل من وهمسرم

رفتم ارایشگاه و تاب ودامن سفید پوشیدم وکیک نامزدی برش زدیم 

بیست ماه عقد بودیم تا پول خرید خونه مون دربیاد 

بالاخره همسرم خونه خرید و جهاز چیدیم و رفتیم حج عمره

عالی بود پشیمون هم نیستم

اونا که همزمان باماجشن گرفتندوریخت و پاش شدید کردند هنوز مستاجرند تو تهران

همسرم از۱۳ سالگی کارکرده و هزارتومن از پدرش ومادرش  نگرفته شکر خدا تاالان که حدود۴۷ ساله

و نخواستیم پول جشن ازکسی بگیریم حتی پدرش و رفتیم مکه

من شاغل بودم از قبل فیش مکه داشتم ایشون هم داشت و حتی فیش رو هم  نخواستیم والدینش بگیرند

هردو بدمون میاد زیر منت کسی باشیم هنوزم همینیم

پسر خاله هامم یکی شون رفت مکه یکی رفت مشهد الان هرکدوم دوتا بچه دارند

بنظرم یه اتلیه بر‌و وارایشگاه و لباس عروس بپوش و چند تاعکس یادگاری داشته باش و جهاز بچین و‌ برو مشهد ث زودتر برو سرزندگیت فقط 

باخانواده هم  اصلا جدل نکن معلومه که حسادت میکنند بهت

وای چقد سخت من همین 8ماهشم جفتمون دیگ داریم دیوونه میشیم 

آره خیلی سخته

تحمل میکنم فقط حرفای مامانم کارد رو به استخونم میرسونه.خیلی حرفای زشتی بهم میزنه.بعضی اوقات با خودم فکر  میکنم که آیا واقعا من دخترشم؟چرا مثل اضافی ها باهام رفتار میکنه؟

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

همون بهتر که وامو برا عروسی خرج نکنید 

اصله کار شوهرته که اقاست 

والا عروسی یه شبه  دهنه مردم بازم بسته نمیشه

براخودتون جشن دونفره بگیرینو برین سر زندگیتون 

وامتونم یه تیکه زمین بگیرین 

کم کم درستش کنید .

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
سلام  ما که این مدلی نبستیم داماد تو عقد گوشت ومرغ بیاره منزل پدرزن اولین باره میشنوم فق ...

والا ماهم اطرافیان عقد کردن بهترین دورانشون بود دختر هم از جیب بابا داشت هم جیب شوهر و کنارهم بهترینارو تجربه کردن ولی من از وقتی عقد کردم انگار دخترشون نیستم بخدا یه روز بیرون بودم حالم بد شد کارت همرام نبود کرایه اسنپ از مامانم گرفتم دوروز بعدش به شوهرم گفت کرایشو دادم پولمو بده!!! 

نمیدونم چرا اینجوری میکنن شوهرم دست پرم میاد خونه اینه وضعمون اگه هیچی نمیاورد که خونه رو رو سرمون خراب میکردن. خیلی احساس بدی دارم بیشتر برا شوهرم عذاب وجدان دارم که بنده خدا اینقدر اذیت میشه وقتی برا شام یا ناهار میمونه که میخوام غذا درست کنم مامانم با اشاره و چشم و ابرو و اخم و تخم میگه چیزی درست نکن یا مثلا چرا همش باید ما خرجشو بدیم!!!!!!  درصورتی که اون بدبخت خرجشو میاره هربار میاد خییییلی شرمنده میشم این ۳ ماهه اندازه ۱۰ سال داره برام میگذره از بس ناراحتم میکنن  خانواده ی خودم آتیش عذابم شدن 😔 مامانم اوایل میگفت میبینیم که رابطتت خیلی با شوهرت خوب شده و فلان شده زیاد بهش نزدیک نشو دوروز دیگه سوارت میشه و.... الان دیگه زهرم کردن زندگیمو.

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

والا ماهم اطرافیان عقد کردن بهترین دورانشون بود دختر هم از جیب بابا داشت هم جیب شوهر و کنارهم بهترین ...

ازحرفای مادرت مطمئن شدم که بهت حسادت میکنه 

چراهمسرت میاد خونه سون 

چرا بیرون نمیرید غذا بخورید

چطوری مادرت روش شده به داماد بگه پول اسنپ بده بهم وای

حالا برای دادن جهاز هم خساست دارند یا اونم همسر

بیچاره ات میگیره؟؟!؟؟