2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 39 پست
ببین عزیزم من خودم 8  ماهه نامزدم واقعا تحمل نامزدی سخته اگه میدونی واقعا نمیتونه و میتونی خودت ...

دلم میخواست عروسی بگیرم ولی خب شرایطم به قدری سخته که از خیرش میگذرم با خودم گفتم یه جشن ارزششو نداره ک اینهمه سختی رو به جون خودمو شوهرم بخرم 😔 زندگی خودش اونقدر سخت هست دخالت خانواده هم بدترش میکنه

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازحرفای مادرت مطمئن شدم که بهت حسادت میکنه  چراهمسرت میاد خونه سون  چرا بیرون نمیرید غذا ...

بیرونم چندباری رفتیم وقتی دیر میومدیم جلووووی شوهرم شروع میکرد غرغر کردن که مارو نمیبرین و فلان یبارم با لحن خییییلی بد داد زد که زهرمارتون بشه چیزی که خوردین مررردم از خجالت شوهرمم سرشو انداخت پایین😐 چرا باید زهرمارمون بشه؟ مگه از جیب شما خوردیم یا ما حق نداریم بریم یه تفریح کنیم واقعا موندم آدم چرا باید خوشی دخترشو نخواد و بد ذات باشه!! سر جهیزیم هربار با منت و بدبختی یه تیکه میخرن و همش میگن کورشه شوهرت بخره!!! ما رسممون اینه که پسر فقط یخچال تلوزیون و گاز میاره با یه جفت فرش بقیش مال دختره ولی اینا خونمو کردن تو شیشه😔  هی خواستم سرکار برم شوهرم نزاشت میگه کم کم میخریم ولی من خجالت زدم جلوش والله

بیرونم چندباری رفتیم وقتی دیر میومدیم جلووووی شوهرم شروع میکرد غرغر کردن که مارو نمیبرین و فلان یبار ...

وا

چقدر مادرت بی ادبه

اصلا بلد نیست دامادداری کنه

دیده پدرت این کارا رو نکرده براش حسادت شدید میکنه 

چقدر همسرت باادبه که سکوت میکنه هرکی بود جدامیشد

چهارقلم سنگین روهم همسرت میاره که و خرجشون کمتر میشه که

خود همسرت میخره کم کم اصلا مهم‌نیست حرص نخور

فقط ضروریات رو بگیر

پس فردا برای سیسمونی هم بهشون نگو اذیتت کنند خود همسرت میخره

فقط خیلی خیلی زود برو‌سرزندگیت تا بهمش نزدند با رفتارای زشتشون

خداروشکر همسرت متشخص و خوبه قدرشو بدونید تااخر عمرتون 

اره بابا همین کار کن در عوض پول عروسی برید سفر  برو سر خونه زندگیت اصلا ب حرف مردمم اهمیت نده د ...

آره باید همینکارو کنم از مردم خیری نمیرسه به آدم اول که خانواده خودم باشن 

بدون عروسی برو سر زندکیت ،بعدا که دستتون باز شد باهم برید اتلیه عکس بگیریرد ،اسی خیلی کار عاقلانه ای ...

👌👌👌👌🌹🌹🌹

وا چقدر مادرت بی ادبه اصلا بلد نیست دامادداری کنه دیده پدرت این کارا رو نکرده براش حسادت شدید میک ...

چی بگم والا تمام حرفاتون درسته 

ایشالا زودتر خودمو خلاص کنم از دستشون.

میترسم سر عروسی نگرفتن هم بمب جدید بندازن وسط همینجوریشم آبرو نزاشتن که پول ندارن عروسی بگیرن.

با تمام وجودم درکت میکنم من ۶ساله عقدم و هر سری یه اتفاقی میوفته که نمیتونیم عروسی بگیریم. خانواده ...

امیدوارم زودتر بری سر خونه زندگیت 

کنایه ی مادر از نیش عقرب بدتره 

چی بگم والا تمام حرفاتون درسته  ایشالا زودتر خودمو خلاص کنم از دستشون. میترسم سر عروسی نگرفتن ...

بگو خودمون دوتا خواستیم پولمون پس انداز و بریم سفر

مهم نباشه برات

فقط سریع تر جهازت رو کامل کن البته فقط ضروریات که طول نکشه و اخر پاییز برو‌سرزندگیت راحت بشید

قشنگ برو مشهد   عروسی میخوای چیکار قبلش میتونی بری ارایشگاه و آتلیه  زودتر بروسر زندگیت ای ...

ممنون عزیزم  انشالله همه خوشبخت شن و تجربیات منو تجربه نکنن🌹👌

آره خیلی سخته تحمل میکنم فقط حرفای مامانم کارد رو به استخونم میرسونه.خیلی حرفای زشتی بهم میزنه.بعضی ...

شماهم مثل منی که😢👌

واقعا سخته خدا صبر ایوب باید بده که بتونی تحمل کنی تو خونه پدرت لقمه هاتو میشمارن😅 

همون بهتر که وامو برا عروسی خرج نکنید  اصله کار شوهرته که اقاست  والا عروسی یه شبه   ...

ممنون گلم پیشنهاد خیلی خوبی بود حتماااا همینکارو انجام میدم هیچی مهم تر از آرامش خودم نیس 

امیدوارم زودتر بری سر خونه زندگیت  کنایه ی مادر از نیش عقرب بدتره

هر روز میگه جهیزیت جامو تنگ کرده میگه شوهرت بی عرضس که نمیتونه عروسی بگیره .شوهرت فلانه خانواده شوهرت فلانه.خودت اینجا نون اضافی میخوری و برات خرجی نمیارن و.... این حرفا رو دشمن آدم هم به آدم نمیزنه چه برسه به مادر💔

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎
بگو خودمون دوتا خواستیم پولمون پس انداز و بریم سفر مهم نباشه برات فقط سریع تر جهازت رو ک ...

چقد خوبه که هستین😔 آدم اگه حرف  نزنه نابود میشه 

انشالا هرچه سریع تر بتونم برم خدا خودش کمک کنه 

شماهم مثل منی که😢👌 واقعا سخته خدا صبر ایوب باید بده که بتونی تحمل کنی تو خونه پدرت لقمه هاتو میشم ...

حالا خوبه شما مثل من۶سال عقد نیستین .من این مدت اینجا غذا نمیخورم که حرف بارم نکنه که بازم حرف خودش رو میزنه.انقدر لاغر شدم💔بابام که کاری بهم نداره بنده خدا دعوای مامانم میکنه میگه کاری بهش نداشته باش .طرفداری منو میکنه اما زبون مامانم خیلی تلخه

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎