2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باز کردم برای خوندن ک آرامش بگیرم 

ولی اینجوری ک باز کردی اسمش افتاده حتما خدا داره پادرمیونی میکنه ☺

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰

ولی من میگم انشالله هرچی ک خدا صلاح میدونه بشه چون خوب و بد هیچ چیزو ما نمیدونیم ما فقط ازش خواهش میکنیم ک توروخدا بشه ولی خودش بهتر از ما میدونه صلاحمونو 

همیشه میگم هرچی صلاحه اون بشه 

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
الان نظرت چیه در مورد من

حس میکنم به خواستت میرسی ک بهت ی نشونه داده 😊

خدایا حکمتت و شکر 

حس میکنم به خواستت میرسی ک بهت ی نشونه داده 😊 خدایا حکمتت و شکر 

البته یه چیزم بگم

قبلا از این مدل قرآن باز کردن ضربه بدی خوردم

همه نشونه ها خبر از شدن میدادن ولی نشد

بدجور دلم شکست

کلا نمیدونم دلمو به چی خوش کنم وقتی قرآن باز میکنم فک میکنم یه نشونه ای خوبی بگیرم 

ولی خب میگم ضربه بدی خوردم با این نشونه ها که نشد

البته یه چیزم بگم قبلا از این مدل قرآن باز کردن ضربه بدی خوردم همه نشونه ها خبر از شدن میدادن ولی ...

پس بسپار ب خودش 

بگو فقط هرچی ک صلاحه هرچی ک خوبه برام اتفاق بيفته 

بزار ی چیزی بگم با زور چیزی رو از خدا نخواه چون اگه با زور چیزی رو بگیری بالاخره ی روزی پسش میگیره اینو همیشه یادت باشه