2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دور از جون  چی گرفتی؟ چقد گرفتی؟  مشکلش چی بود

افتضاح بود اصلا شبیه لباس نبود به تن نمینشست تازه دو ماه بعد فرستادن ۱ تومن پولم حیف شد درسته این پول چیزی نیست ولی کلی چشم به راه موندم تا لباسم برسه و کلی ذوقشو داشتم که کور شد

افتضاح بود اصلا شبیه لباس نبود به تن نمینشست تازه دو ماه بعد فرستادن ۱ تومن پولم حیف شد درسته این پو ...

وای درکت میکنم خیلی حس بدیه 

منم این مانتو رو گرفتم که مثلا واسه مهمانی و...بپوشم وقتی رسید اصلا جا خوردم قدش اندازه یه بلوزه

ولگا خیلی اشغاله من اولین بار نزدیک هفت تومن خرید کردم ازش انگار پولمو ریختم اشغالی

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
وای واقعا پیخواستم برم خرید بزنما 🥲چرا مگه چجوری بودن جنساشون

جنس پارچه ها افتضاحه ،کلی با عکس و کلیپ فرق داره☹️یه مدلشو یه بار شستم رنگش رف انگار دستمال اشپزخونه شده 

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
جنس پارچه ها افتضاحه ،کلی با عکس و کلیپ فرق داره☹️یه مدلشو یه بار شستم رنگش رف انگار دستمال اشپزخونه ...

پس بیخیال شدم از کدوم پیج یا سایت تا حالا رضایت داشتی گلم میخوام پاییزه بخرم چند تا 

پس بیخیال شدم از کدوم پیج یا سایت تا حالا رضایت داشتی گلم میخوام پاییزه بخرم چند تا 

اگه میخای خرید کنی اول یه مدل خرید کن ببین راضی هستی یا نه،خیلی وقته نتی خرید نکردم دیگه عزیزم

اهان ممنون گلم دیگه از کدوم پیجا یا سایتا راضی هستی میشه بگی ؟

سلام دوست عزیز 

من بشخصه تجربه چندین بار خرید از مانتو بیتا داشتم و هم از کیفیت کار هم از دوخت هم از ارسال به موقع اش راضی بودم، عالی بود 

امسال هم خریدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز