2777
2789
عنوان

چطوری شرایطم‌رو بپذیرم

135 بازدید | 13 پست

تو دلم مدام میگم اگه پدر و مادرم کمتر بچه میاوردن الان اوضاع ما بهتر بود یا میگم فرق من با دختری که تو فلان خونه که پدر و مادر دکتر خوش اخلاق پولدار بدنیا اومده با من چیه

دخترایی رو میبینم که نه چک زدن نه چون یه ماشین زیر پاشون بود خیالشون راحت بود خونه دارن برای خودشون 

دیگه حال دویدن ندارم سنم زیاده باید بازنشسته بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همش به دنبال کاش میدش کاش میشد های زندگی و مقایسه خودتون با بقیه باشید چیزی جز حرص و خودخوری و بیماری روحی براتون به ارمغان‌نمیاره چون زندگی خودتون میدونید عدالتی داخلش نیست . اگر سنتون پایین هست بدون در نظر گرفتن خانواده تلاش کنید . 

اگه قرار بود زندگی فقط همین دنیا باشه حرفت درست بود 

خیلی بی انصافی بود که بعضیها خیلی راحت زندگی کنند و بعضی خیلی سخت 

ولی این دنیا یه فرصته واسه آدمها که تا میتونند بارشونو ببندند واسه آخرت 

هرچی تو دنیا مشکلاتت بیشتر باشه و به همون اندازه صبر و شکرگزاری داشته باشی تو قیامت اوضاعت بهتره 

وقتی اینجوری به زندگی نگاه کنی راحت تر میتونی با نداشته هات کنار بیای

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

زنده باشی  میفهمم آنقدری گاهی آدم سختی می‌کشه میگه چرا من درکت میکنم ولی متاسفانه چ باید کرد ا ...

قبلنا به این چیزا فکر نمیکردم فقط فکر میکردم اگه نرسیدم مقصر منم اما تازگی خیلی زورم میاد 

اگه قرار بود زندگی فقط همین دنیا باشه حرفت درست بود  خیلی بی انصافی بود که بعضیها خیلی راحت زن ...

خب اونی که تو خوشی بدنیا میاد قرار نیست که بره جهنم از یه بهشت میره یه بهشت بهتر

خب اونی که تو خوشی بدنیا میاد قرار نیست که بره جهنم از یه بهشت میره یه بهشت بهتر

کی گفته ؟

شما فقط ظاهر زندگیشون رو میبینی 

وقتی از نعمتهای خدا بیشتر بهره مند باشی امتحان دادن واست سخت تر میشه چون ممکنه درگیر مادیات بشی و دلیل اصلی به دنیا اومدنت رو فراموش کنی 

همونطور که الان داری میبینی اونایی که بیشتر دارن خیلی هاشون نه تنها شکرگزار نیستند بلکه صدای ناسپاسیشون بلنده 

یکی با داشته هاش امتحان میشه یکی با نداشته هاش

هیچوقت به عدالت خدا شک نکن 

حواسش به هممون هست

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

کی گفته ؟ شما فقط ظاهر زندگیشون رو میبینی  وقتی از نعمتهای خدا بیشتر بهره مند باشی امتحان داد ...

من راستش جلو چشممن اگه مثلا عطسشون بگیره میفهمم

میبینم دارن راحت زندگی میکنن 

ان شاءالله خدا بیشتر و بهتر بکنه اوضاعشون رو 

من دقیقا آدمی هستم که تا سی سالگی چشماش انگار بسته بود خواب بودم الان بیدار شدم میبینم من که توقعی از زندگی نداشتم چرا اینجوری شد