2777
2789
عنوان

درد ودل

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 24 پست
اما بازم اگه یه درصد راه برگشت هست و میتونی برگرد فکر حرف مردم نباش خودت یه عمر زندگیتو تباه نکن ،چش ...

عقدنیستم عزیزم درحدصیغه محرمیت

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اومدن خواستگاری ۵ماه بینمون صیغه محرمیت خونده شده

خب پس عقد رسمی نکردین که اسمش بره تو شناسنامتون و واسه دومین بار مهر طلاق بخورین بازم از این بابت خداروشکر کن که راه برگشت داری

بشین خووب فکراتو بکن همه جوانب این ازدواج و اینکه قراره یک عمر با آدمی با چنین شخصیتی زیر یک سقف زندگی کنی رو در نظر بگیر بعد برو بشین سر سفره عقد و بله بگو

خب پس عقد رسمی نکردین که اسمش بره تو شناسنامتون و واسه دومین بار مهر طلاق بخورین بازم از این بابت خد ...

اصلا قبول نداره مشکل داره بهش گفتم بیادوتامون بریم مشاوره نمیاد تودعوا تهدید ب خیانت میکنه ک اره میرم همه کارمیکنم میرم بازنای دیگ داغونم کرده توی تاپیک قبلی گفتم اومدم گلایه خانوادشو کردم رفته بهشون گفته چندتام گذاشته روش ک خانوادش طرفداریشو کنن الان من این وسط شدم ادم بده

اصلا قبول نداره مشکل داره بهش گفتم بیادوتامون بریم مشاوره نمیاد تودعوا تهدید ب خیانت میکنه ک اره میر ...

چند سالشه مگه؟ این رفتارش رفتار پسرای ۱۰ ۱۸ سالست

این حتی کیس مناسبی واسه دوستی هم نیست چه برسه ازدواج عزیزدلم ازدواج بچه بازی نیست حرف از یک عمر زندگیه شما که قبلا یه ازدواج نا موفق داشتی بازم میخوای این یکی ازدواجتم ناموفق بشه؟؟؟

قبول نکن خونه پدری هر چقدرم بد باشه باز میدونی پدر و مادرتن از خونتن از اونا بکشی بهتر از اینه که از یه مرد عوضی بکشی که از خونتم نیست

نکن این کارو 

چند سالشه مگه؟ این رفتارش رفتار پسرای ۱۰ ۱۸ سالست این حتی کیس مناسبی واسه دوستی هم نیست چه برسه ازد ...

۳۰سالش مثلا تحصیل کرده هم هست متاسفانه صفات اخلاقیش شباهت زیادی ب خانوادش داره چندین بارشدید بحثمون شد ب خانوادش گفتم اخرگفتن مرد نباید حاضرجوابی کنی توعصبانیت یچیزی گفته خانوادش پشتش هستن ک اینه وضع زندگیم ک ب خودش زحمت نمیده تغییرکنه

۳۰سالش مثلا تحصیل کرده هم هست متاسفانه صفات اخلاقیش شباهت زیادی ب خانوادش داره چندین بارشدید بحثمون ...

متاسفانه خیلیا بودن که بخاطر دخالت‌های خانواده شوهر زندگیشون نابود و طلاق گرفتن

لطفا تو انتخابت تجدید نظر کن دوستم

متاسفانه خیلیا بودن که بخاطر دخالت‌های خانواده شوهر زندگیشون نابود و طلاق گرفتن لطفا تو انتخابت تجد ...

درسته نامزدمم بشدت دهن بین و دهن لق همین صفات اخلاقیش باعث شده اونا هم دخالت کنن طرفداری کنن ازش