2777
2789
عنوان

درد ودل

214 بازدید | 24 پست

چندین بار تاپیک زدم بنظرتون کسی بی احترامی میکنه دهن لق_شکاک عصبی وبخاطر خانوادت بهت طعنه میزنه میشه زندگی کرد بخاطر یسری مسائل نتونستم تصمیمقطعی وصدرصد بگیرم ک چکارکنم.. کسی ک خیلی دروغ میگ واسه بدنشون دادن شما ذهنم خیلی درگیر خیلی نگرانم شدید فکرکردک تکیه گاه ولی میبینم خیلی راحت پشتم داره خالی میشه راحت دروغ میگ راحت هرحرفی میزنه دیگع عذرخواهیم نمیکنه نمیدونم چکارکنم حالم واقعا بده

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمی‌خوام ته دلتو خالی کنم اما آینده روشن نیس

واقعا حال دلم. خوب نیس شرایط خونه پدرم ویسری مسائل دیگ باعث شده نتونم دل بکنم تمومش کنم 

من بدهکارم شدم بهش  اصلا فکرنمیکنه مشکل داره من مامانم عصبی وبافامیل رفت وامدنداره این شده نقطه ضعف اگراعتراض کنم میگ توام مث مامانتی نمیدونم چکارکنم من سومین نامزدشم ولی اصلا ترس ازدست دادن زندگیشو نداره 

واقعا حال دلم. خوب نیس شرایط خونه پدرم ویسری مسائل دیگ باعث شده نتونم دل بکنم تمومش کنم 

چی بگم بخدا ان شالله خدا بهت صبر بده 

منم اطرافم هستن همین آدم هایی،واقعا خیلی آزار دهندن،ما ک از دور میبینم واقعا خدا کمکت کنه ،از خدا بخواه ان شالله عوض بشه 

چی بگم بخدا ان شالله خدا بهت صبر بده  منم اطرافم هستن همین آدم هایی،واقعا خیلی آزار دهندن،ما ک ...

مرسی عزیزم، ممنون میشم برام دعاکنید توشرایط خیلی بدی هستم 

۵ماه نامزدیم و۲۸سالم ازدواج دومم 

تو ازدواج دوم هم خیلی بدتر میشه آدم راه برگشت انگار نداشته باشه منم دختر یکی از اقوام تو ازدواج دومش همین شرایط رو داره اما داره تحمل می‌کنه 

تو ازدواج دوم هم خیلی بدتر میشه آدم راه برگشت انگار نداشته باشه منم دختر یکی از اقوام تو ازدواج دومش ...

خیلی شرایط بدی خونه پدرم اینطوری نامزدمم یطوردیگ.. 

مرسی عزیزم، ممنون میشم برام دعاکنید توشرایط خیلی بدی هستم 

اما بازم اگه یه درصد راه برگشت هست و میتونی برگرد فکر حرف مردم نباش خودت یه عمر زندگیتو تباه نکن ،چشم  دعا میکنم هر چی خیره اتفاق بیفته برات

اما بازم اگه یه درصد راه برگشت هست و میتونی برگرد فکر حرف مردم نباش خودت یه عمر زندگیتو تباه نکن ،چش ...

ممنون عزیزم🙏🏻ازخدا میخوام خودش ی راهی جلوم بزاره