2821
2789
عنوان

اب کردن شکم

365 بازدید | 15 پست

سلام سلام

من قدم ۱۶۰ هست وزنمم ۵۷ که نرماله.ولی شکم دارم در واقع بیشتر چربی زیر شکمه.بنظرتون چیکار کنم؟فعلا شرایط باشگاه رفتن ندارم.

نظری برای تغذیه یا ورزش دارین؟

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم تو خونه ورزش میکنم واقعا تاثیر داره اگه در کنارش مراعات غذاییم داشته باشی

میتونی اپلیکیشنم دانلود کنی

فقط باید همت داشته باشیو ولش نکنی

💕🧚‍♀️                                               

من خودم تو خونه ورزش میکنم واقعا تاثیر داره اگه در کنارش مراعات غذاییم داشته باشی میتونی اپلیکیشنم ...

انرجیم نصب کردم.واقعا همت میخواد.بیشتر درگیر رعایت غذاییم ک نمیدونم دقیقا چیکار کنم و اینکه روزی چند دقیقه ورزش کنم ب نتیجه میرسم؟

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
انرجیم نصب کردم.واقعا همت میخواد.بیشتر درگیر رعایت غذاییم ک نمیدونم دقیقا چیکار کنم و اینکه روزی چند ...

اینجا نوشته مثلا ۳ تا ست ۳۰ تایی اما من خب اولش برام سخت بود برای اینکه شکممو بدنم عادت کنه همون ۱ ست ۳۰ تایی میزدم کلا شاید بشه روزی ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت وقتمو میگیره ۴۰ دقیقه بعد صبحونه وقتی احساس سنگینی از شکمم رفت ورزشی شروع میکنم اولاش نفس کم میاری بعد یه هفته دیگه بدنت ب حرکات عادت میکنه مثل آب خوردن میزنی  

غذاهم نه اینکه مثلا شام نخوری نه کم بخور برنج کمتر از همیشه نوشابه اصلااا قندو شکرو اینارو حذف کن دیگه خودت بهتر میدونی چی مضره کلا نخور 

💕🧚‍♀️                                               

اینجا نوشته مثلا ۳ تا ست ۳۰ تایی اما من خب اولش برام سخت بود برای اینکه شکممو بدنم عادت کنه همون ۱ س ...

مثلا من ی مدت برنج اندازه ده پانزده قاشق میخوردم نونم نصف کردم حس کردم اثر داره

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
مثلا من ی مدت برنج اندازه ده پانزده قاشق میخوردم نونم نصف کردم حس کردم اثر داره

اره در کنارش ورزش کنی ک واقعا آب شدنشون میبینی

💕🧚‍♀️