2777
2789
عنوان

النگو یا نیم ست

153 بازدید | 8 پست

۲۴ گرم طلا نوجوونی هست ۳ تا النگو

اگه عوض کنم نیم ست سبک بگیرم یا النگو؟

آخه النگو دوست دارم

اونطرفم میگم انگشتر یا پلاک و اینا رو چون سبک ترن شاید بعدا تونستم بگیرم ولی النگو نمیتونم

چیکار گنم☹

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •

منبودم نیم ست.تو هرچیزی که دوستداری و علاقته

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

نیمست با دستبند😍😍😍😍😍

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

النگو ، من ماهی یه النگو خریدم الان پنج تان ، 

سه روز قبل هم رفتم پلاک و زنجیر ظریف خربدم

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
النگو ، من ماهی یه النگو خریدم الان پنج تان ،  سه روز قبل هم رفتم پلاک و زنجیر ظریف خربدم

مبارکه

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •
هیچی ندارم الان بندازم حتی گوشواره

بنظرم گوشواره خیلیییی واجبه ، خودمم سالها نداشتم البته..

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁