2777
2789
عنوان

پدرم😭

421 بازدید | 15 پست

لطفا لطفا برای شادی روح پدرم فاتحه یا صلوات بفرستین خانوما..خدا رحمت کنه رفتگانتونو‌‌

۹ روزه بابامو در اثر ایست قلبی از دست دادم....دنیام جهنمه...بابام تازه ۶۰ سالش بود😭😭...میخواست بازنشسته بشع کمی فقط کمی از زندگی لذت ببره...اما یهو ساعت ۷ صبح ترکم کرد و رفت  ...بمیرم برات بابای مظلومممم...😭😭

دارم میمیرم خدایا...چرا اینجوری کردی😭😭😭😭🖤🖤🖤

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا بیامرزه عزیزم میخونم براشون حقیقت زندگی همه مون همینه 🖤

خیلی خیلی خیلی دلم خونه😭

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ای وای عزیزم خدا پدرمهربونتا بیامرزه چرا یهویی این اتفاق افتاد الهی بمیرم برات عزیزدلم🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        
ای وای عزیزم خدا پدرمهربونتا بیامرزه چرا یهویی این اتفاق افتاد الهی بمیرم برات عزیزدلم🥺🥺😭😭😭😭😭 ...

خدا نکنه عزیزم🖤

یهویی صبح بلند شد رفت دست و صورت بشوره مامانمو صدا زد مامانم رفت و جیغ کشید بیاین کمک باباتون خوب نیست رفتیم دیدیم افتاده و کلا تو این عالم نیست😭😭😭دوباره به هوش اومد با کمی اب ک به صورتش زدن...فک کردیم خوب شده..حتی براش بالش اوردم گذاشتم پشتش تو راهرو...اومدم تو پذیرایی دیدم مامانم جیغ کشید که مرد😭😭😭رفتم دیدم اون چشمای قشنگش بی حرکته هر چی جیغ کشیدم هر  چی صداش کردم دیگه جوابمو نمیداد😭😭😭😭

ایست قلبی بابامو ازم گرفت

دارم میمرم😭

دو هفتس انگار یه تیکه بزرگ از قلبم ‌کنده شده...درد میکنه خیلی