2777
2789
عنوان

پدرم😭

421 بازدید | 15 پست

لطفا لطفا برای شادی روح پدرم فاتحه یا صلوات بفرستین خانوما..خدا رحمت کنه رفتگانتونو‌‌

۹ روزه بابامو در اثر ایست قلبی از دست دادم....دنیام جهنمه...بابام تازه ۶۰ سالش بود😭😭...میخواست بازنشسته بشع کمی فقط کمی از زندگی لذت ببره...اما یهو ساعت ۷ صبح ترکم کرد و رفت  ...بمیرم برات بابای مظلومممم...😭😭

دارم میمیرم خدایا...چرا اینجوری کردی😭😭😭😭🖤🖤🖤

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بیامرزه عزیزم میخونم براشون حقیقت زندگی همه مون همینه 🖤

خیلی خیلی خیلی دلم خونه😭

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ای وای عزیزم خدا پدرمهربونتا بیامرزه چرا یهویی این اتفاق افتاد الهی بمیرم برات عزیزدلم🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        
ای وای عزیزم خدا پدرمهربونتا بیامرزه چرا یهویی این اتفاق افتاد الهی بمیرم برات عزیزدلم🥺🥺😭😭😭😭😭 ...

خدا نکنه عزیزم🖤

یهویی صبح بلند شد رفت دست و صورت بشوره مامانمو صدا زد مامانم رفت و جیغ کشید بیاین کمک باباتون خوب نیست رفتیم دیدیم افتاده و کلا تو این عالم نیست😭😭😭دوباره به هوش اومد با کمی اب ک به صورتش زدن...فک کردیم خوب شده..حتی براش بالش اوردم گذاشتم پشتش تو راهرو...اومدم تو پذیرایی دیدم مامانم جیغ کشید که مرد😭😭😭رفتم دیدم اون چشمای قشنگش بی حرکته هر چی جیغ کشیدم هر  چی صداش کردم دیگه جوابمو نمیداد😭😭😭😭

ایست قلبی بابامو ازم گرفت

دارم میمرم😭

دو هفتس انگار یه تیکه بزرگ از قلبم ‌کنده شده...درد میکنه خیلی