2777
2789
عنوان

عمل لیزیک 😐😐😐😐😐😐🍂

3261 بازدید | 28 پست

میخام برم عمل چشم لیزیک میخام بدونم بعد عمل میتونم به طور عادی از چشمام کار بکشم ؟😐😬🕳️

هی احساس میکنم باید چند ماه چشمام رو استراحت بدم 😐😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیزیک که متدش قدیمیه باید لازک کنی بعضیا هم Pkr میگن اونو باید انجام بدن. 

اره همون 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

۱هفته کامل صبح ازخواب بیدار میشی تا شب برای خواب باید عینک آفتابی خونه بزنی. 

قطره هات مرتب بلید استفاده بشه ۱ماه یا ۲ماه باید از آرایش چشم و رنگ مو پرهیز کنی. 

۳ تا ۶ماه چشمات تار میبینه برای بعضیا تا ۹ ماه هم هست. 

من خودم لازک کردم

چند روز اولش اره استراحت کامل نور نخوره گوشی و اینا نباشه چون انگار خورده شیشه تو چشاته اذیت میشی قطره سر وقت.بعد خارج کردن لنز بهتر میشی اما باز رعایت میخواد چون داره لایه قرنیه جدید ترمیم میشه گوشی خیلی کم نور زیاد ممنوع بیرون حتما عینک.توی برگه ای ک میدن تا۶ماه اشک چش ارتلاک یا ارتپیک استفاده میکنی دست زدن ب چشم هم ممنوعه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
عزیزم اگه تهرانی میشه بگی کجا لازک کردی و هزینش چقدر شد

تهران شهرام سازنده حرف نداره کلینیک چشم خانه.قبل عید تا ۱۰با داروها و مراقبتا و معاینه ها تموم شد

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
چند روز اولش اره استراحت کامل نور نخوره گوشی و اینا نباشه چون انگار خورده شیشه تو چشاته اذیت میشی قط ...

👍

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

ولی من اصلا خوشم نیومد از عملش  شانسیه بستگی به بدنت و چشمات داره من شانس نداشتم

چرا شانس نداشتی ؟الان چطوری؟