2777
2789
عنوان

عمل لیزیک 😐😐😐😐😐😐🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا شش ماه باید قطره مصرف کنی ولی واقعا بهش میرزه خواهر من شش ماه پیش عمل کرد خیلی راضی بودیم خداروشکر راحت شد از دست عینک الان میگه تازه میفهمم چقد اطراف با چشم خودم میبینم زیبا ترن

چرا شانس نداشتی ؟الان چطوری؟

۴روز کور کامل بودم کور... دستامو میگرفتن میبردن سرویس یا یه وقتایی غذا جوری بود که باید میدیدم بقیه غذا دهنم میزاشتن درد شدید از درد آروم و قرار نداشتم ۴روز زار زدم مرتب ایبوپروفن خیلیا اینجوری میشن. 

یک ساعت حس میکردم نمک ریختن تو چشمم یک ساعت دیگشانگار خورده شیشه ریختن تو چشمام روز دیگش انگار یه نفر انگشتش رو فرو میکرد تو تخم چشمام،  ۲ساعت دیگش انگار مثلا فلفل ریختن میسوخت آتیش میگرفت روز اول اینجوری بود فرداش انگار دارن تخم چشمم رو میارن بیرون از حدقه. 

جالب اینجا بود من دور و خوب نمیدیدم عملکه کردم دیگه نزدیکم نمیدیدم نه میتونستم مثلا ابروهامو بردارم،  نه مثلا ناخن بگیرم کلا برای ریزکاری هیچی نمیدیدم. 

کلا تار میدیدم همه جارو فیلم و گوشی و تلویزیون نمیتونستم ببینم درد میگرفت سردرد شدید هیچی نمیتونستم بخونم کلا نوشته هارو نمیدیدم ۱۵ مرداد عمل کردم تازه چند روزه سردردهام خوب شده دارم کم کم بهتر میبینم ولی بازم تاره دور

باید کلا ریزکاری،  تلویزیون زیر نویس فیلم،  گوشی ۱ماه حتی بیشتر تعطیل کنی،  ۱هفتهکلا صبح تاشب عینک آفتابی ۶ماه هم بیرون میری عینک آفتابی تو روز

۴روز کور کامل بودم کور... دستامو میگرفتن میبردن سرویس یا یه وقتایی غذا جوری بود که باید میدیدم بقیه ...

وایییی 😬 ترسیدم 😐.از عملت راضی هستی ؟الان که اون چهار رو درد  تموم شده 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
باید کلا ریزکاری،  تلویزیون زیر نویس فیلم،  گوشی ۱ماه حتی بیشتر تعطیل کنی،  ۱هفتهکلا ...

برگردی عقب بازم عمل می‌کنی ؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
وایییی 😬 ترسیدم 😐.از عملت راضی هستی ؟الان که اون چهار رو درد  تموم شده

۱۵ مرداد عمل کردم ۲۲مرداد لنز پانسمانم رو برداشتم مراقبتهای یک هفته اول عمل خیلی مهمه من همه رو کاملا عالی رعایت کردم بعد اونم همه چیز رو رعایت کردم غیر این گوشی لامصب 🤦🏻‍♀️

۲۲شهریور باید مرفتم برای چکاب که نتونستم مشکل پیش اومد این هفته یکشنبه یعنی امروز باید میرفتم که تعطیل بود افتاد یک شنبه هفته دیگه که برم دکتر معاینه کنه همونی که عمل کرده ببینم شرایط چشمام چه جوریه چی میگه. 

والا چی بگم اگه شرایط چشمام خوب باشه یعنی راحت بتونم دور رو ببینم راحت باشم باز خوبه ارزش داره. 

ولی بعضی عملها یه جوریه باید بعد چند ماه تکرار بشه یعنی دوباره عمل انجام بشه اونو دکتر تشخیص میده

والا چی بگم اگه شرایط چشمام خوب باشه یعنی راحت بتونم دور رو ببینم راحت باشم باز خوبه ارزش داره.  ...

وای نه 😑

ایشالله که خوب میشه عزیزم 

بعضیا شانس دارن چشمهاشون زودتر خوب میشه،  دردشون کمتره بستگی به بدن و چشم آدم داره منم که شانس نداشتم جزو این دسته بد شانسها بودم.

انقدر اون چند روز عذاب کشیدم درد کشیدم به شوهرم میگفتم گوه خوردم غلط کردم عملکردم اشتباه کردم تو نری عمل کنی شوهرمم پشیمون شد حال و روز منو دید نرفت ۳تا از همکارهاشم تصمیم داشتن برن شوهرم وضعیتمنو گفته بهشون اونا هم پشیمون شدن گفتن نمیریم 😅😂