2777
2789
عنوان

زگیل کف پا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 31651 بازدید | 48 پست
همونه دیگه،برای منم همین کارو تو مطب انجام داد،اصلا نزاشت برم تصمیم بگیرم،فریز کرد تموم شد رفت،لیزر ...

میشه اگه ممکنه براتون مراحل کار دکتر و بگین چیکار کرد من خیلی استرس دارم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا!! چند بار استفاده کردین و چند میزاشتن روش بمونه؟ 

والاه دقیق یادم نیس اما سه چهار بار امتحان کردم فک کنم 

شب میذاشتم تا صبح جذب میشد 

تو گوگلم یه سر بزن شاید راه حل دیگه باشه شیره درخت انجیر و من فک کنم اون زمان از گوگل در اورده بودم

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
میشه اگه ممکنه براتون مراحل کار دکتر و بگین چیکار کرد من خیلی استرس دارم😢

طب سنتی و ول کن ،برو دکتر متخصص پوست حتما،،،

مراحلی نداشت،جورابمو دراوردم،یه شلنگ ک یخ ازش میزد بیرون چسبوند به زگیل ها،همشون خشک شدن،شاید یه دقیقه هم طول نکشید اینکار 

اول از طب سنتی کمک بگیر‌ دوستم دکتر بهش گفت عمل کنه ‌ با یه محلول از طب سنتی یه زگیل خیلی بزرگ و ریش ...

سلام ببخشید میتونم ازتون یه خواهشی داشته باشم از دوستتون میشه بپرسید اون محلولی که از طب سنتی برای زگیلشون تهیه کردند چی بود و از کجا تهیه کردند؟یه دنیا ممنون میشم اگر بهم بگید❤

من زگیل کف پا داشتم کل دو تا پام رو گرفته بود هر جا میرفتم کرایو میکردن دوباره عود میکرد کلا خجالت می‌کشیدم جایی برم و یه دکتر طب سنتی به نام آقای کاظمی درمانم کرد و تمام و دیگه عود نکرد شمارشو براتون میفرستم برای درمان هماهنگ کنید

09367461816

شبیه میخچه هستش ظاهرش ولی زگیل کف پا یه نوع ویروسه از محیط آلوده منتقل میشه

سلام من زگیل داشتم دو سال و تجربه خودم میگم و چطور درمان شدم،زگیل یک ویروس زنده دارای DNA هست وقتی وارد بدن میشه تکثیر میشه و شروع میکنه به تغییر شکل سلولهای بدن و سلولهای سرطانی آزاد میکنه و متاسفانه خیلیا فک میکنن یک بیماری پوستی و سطحیه با لیزر و کرایو برطرف میشه ولی وقتی لیزر میکنی تازه ویروس تحریک میکنی و باعث میشه چند برابر زائده ردی سطح پوست بزنی و خیلیا وقتی زائده پاک میشه به خیال اینکه درمان شده بیخیال درمان درست میشن و ویروس توی بدنشون باعث سرطان میشه و این ویروس توی رابطه جنسی طی سه ثانیه ابتدای رابطه به طور صددرصد انتقال پیدا میکنه و توی خانمها باعث سرطان دهانه رحم و آقایون سرطان پروستات میشه و خداروشکر من تونستم ریشه‌ای درمان کنم من یک مثال میزنم یک درخت در نظر بگیرید وقتی از تنه ببرید دوباره رشد میکنه چون ریشه در زمین داره و اگر از ریشه بکنید درختو دیگه رشد نمیکنه،زگیل هم اینجوریه باید از ریشه دفع بشه،کسی که منو درمان کرد مشاوره رایگان میده و کلا کارش درمان ویروسهای مقاربتیه میتونید ازش مشاوره درست بگیرید و درست راهنماییتون کنه تا خدایی نکرده به مشکل نخورید پیجش میدم شمارش هم توی پیجشه clinic.hpv.karami کارشون خیلی درسته

شما تجربه دارین؟

سلام،اول یک توضیحی بدم راجب ویروسها و بعد راجب درمان و طوری که خودم درمان شدم،بحث خیلی مهمه لطفا بخونید
زگیل و تبخال جزو ویروسهای مقاربتی  که ۷۰ درصد طی رابطه جن.سی در سه ثانیه به طور صددرصد انتقال پیدا میکنن  و ۳۰ درصد از طریق مراکز عمومی لیزر ،سونا،سرویس بهداشتی عمومی و تیغ و ژیلت آلوده و... و این ویروسها به دو دلیل خطرناکن ۱_DNA دارن و موجودی زنده هستن۲_وقتی وارد بدن میشن شروع به رشد و تکثیر میکنن و سلولهای بدن تغییر شکل میدن و سلولهای سرطانی آزاد میکنن،در زگیل تن.اسلی عدم درمان در خانمها باعث سرطان دهانه رحم ،حلق،مق.عد،و در آقایان سرطان پروستات،حلق و مق.عد میشه و تبخال عدم درمانش باعث آلزایمر،سکته های خفیف،تاثیرات منفی روی کلیه کبد و بینایی میشه که در دراز مدت باعث مننژیت مغزی یا تبخال مغزی میشه که باعث جنون در فرد میشه که دیگه درمان نداره،در طب شیمیایی برای درمان زگیل و تبخال از قرص ویتامین،آسیکلوویر،هگزا ،واکسن گارداسیل،لیزر(سوزاندن)فریز(انجماد با نیتروژن مایع) و ...که باید گفت هیچکدام درمان کننده نیست قرصا و گارداسیل برای پیشگیری هست و درمانی انجام نمیدن و زگیل و تبخال یک بیماری پوستی و سطحی نیستن که با لیزر و فریز از بین بره بلکه ویروسی داخل بدن هست که علاوه اینکه از بین نمیرن با لیزر و فریز تحریک هم میشن و باعث میشه فرد بیشتر زائده بزنه و متاسفانه در هر بخشی،  چه خودرو چه مسکن چه غذایی و ‌... مافیا وجود داره و در بحث دارو و درمان هم مافیا وجود داره و اگر مافیا متوجه بشن که چیزی به نفعشون نیست هرکاری میکنن تا مردم متوجه نشن تا از امکانات خودشون استفاده بکنن مثلا در علم پزشکی شیمیایی هیچوقت حاظر نیستن داروی زگیل و تبخال ساخته بشه تا مردم از داروی خودشون و از دستگاه لیزر و فریز خودشون استفاده کنن تا پولی گیرشون بیاد ولی در سال ۹۱ پژوهشکده گیاهان دارویی با کمک شرکتی ایرانی که اسمش نمیارم دارویی ساختن که این بیماریها صددرصد درمان میکنه و زیر نظر وزارت بهداشت،سازمان غذا و دارو،علوم پزشکی،سیب سلامت،نیروی انتظامی و پلیس فتا هستن طوری که سازمان بهداشت جهانی ازشون تقدیر و تشکر کرده و در دنیا فقط سه کشور تونستن این دا.رو بسازن،شرکت ارگانوگلد کانادا،شرکت AHCC آمریکا و شرکت ایرانی که نمیونه ایرانی کیفیت بسیار بالا و قیمت پایینی داره و شرکت ایرانی بخاطر اینکه فیک این دا.رو در بازار نیاد به صورت انحصاری میفروشن از طریق مشاوره‌هاشون چون اگر آزاد بفروشن مردم نمیتونن اصل دا.رو بخرن و فیکش زیاد میشه هرچند الانم هست و من بعد کلی تحقیق یکی از مشاوره‌هاشون پیدا کردم و را.یگان مشاوره دادن و تونستم جواب آزمایشم منفی کنم الحق بهترین هستن  در اینجا لازم دونستم راجب این بیماریها مطلبی عرض کنم و اینکه دانسته خودم در اختیارتون بزارم پ...یج مشاوره میدم اگر لازم دونستید و احتیاج داشتید باهاش در ارتباط باشید clinic.hpv.karami عالیه از هر نظر خودتون صحبت کنید متوجه میشید یا حق🙏🏽