2777
2789
عنوان

زگیل کف پا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 31651 بازدید | 48 پست
من سالها پیش کف پام چندتا زگیل داشت اونم از خوابگاه گرفته بودم دانشجو بودم،رفتم دکتر پوست فیریز کرد ...

کرایوتراپی یه نوع سوزوندن زگیل با نیتروژن مایع هستش! شما چطوری فریز کردین؟ با لیزر؟ درد نداشت؟ 

دوستم انجام داد. عمل ساده‌ای بود. یه کم بعدش تو راه رفتن باید رعایت میکرد و تا یه مدت باند میزد و روش راه نمی‌رفت

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دستام داشت شیره درخت انجیر زدم رف 

بعدش کف انگشت شصت پام یدونه در اومد که نفهمیدم زگیل هس یا میخچه یه مدت گوجه بستم و و چن روز چسب مخصوصو میخچه زدم اخرش با ناخن گیر بریدمش 

ولی به نظرم تو با ناخنگیر کاری نکن عفونت می کنه خدای نکرده 

شیره درخت انجیر و امتحان کن چنبار بزن بذار بمونه

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
کرایو تراپی چطور بودش؟ درد نداشت؟ من دیدم توی یه ویدیوزمانی که لایه برداری میکردن پا رو خونی میکردن! ...

نه اصلا ربطی به خون نداره 

ازت سرد رو میگیره رو زگیل یکم فقط میسوزه همین

بعد هم پماد زینک میزنی روش تا 

جلسه بعدی که تاثیر خوبی داره توی 

خشک شدن زگیل

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
کرایوتراپی یه نوع سوزوندن زگیل با نیتروژن مایع هستش! شما چطوری فریز کردین؟ با لیزر؟ درد نداشت؟ 

همونه دیگه،برای منم همین کارو تو مطب انجام داد،اصلا نزاشت برم تصمیم بگیرم،فریز کرد تموم شد رفت،لیزر ن عزیزم،با همون نیتروژن مایع،باید انجام بدی تا از شرش خلاص بشی،درد داشت ولی یه لحظه بود تا بیام بفهمم چی شده تموم شد کار دکتر

شما زگیل داشتین یا میخچه؟ من گوجه زدم چون زگیل بود تعدادش بیشتر شد! 

دستم زگیل بود دوبار دادم سوزوندن مردم زنده شدم دوباره در اومد

بعدش گفتن اون شیره درخت انجیر که بعد بریدن شاخش میاد بیرون و بزن اونو زدم دیگه کلا رف

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
یعنی پاتونو با تیغ لایه برداری نکرد؟ حین سرد کردنش خیلی میسوخت؟  

نه بابا لازم نیست مگه اینکه خیلی عمیق باشه 

فقط زودتر برو چون همش زیاد میشن 

دستت هم بهشون نزن 

اگه تاول هم زدن

مواظب باش تاول ترکید روی جای دیگه بدنت نگیره

نه عزیزم یکم میسوزه وقتی پماد میزنه آروم میشه 

وقتی هم که چند جلسه بری خشک بشه سوزشش کم میشه 

کلا 

گلم 

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم