2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چ تمومه؟؟

هیچ تموم نی حجی جون انقدر دیدم و تجربه کردم فک کردم تمومه تموم نشده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ینی چ تمومه؟؟ هیچ تموم نی حجی جون انقدر دیدم و تجربه کردم فک کردم تمومه تموم نشده

درو قفل کردم گفتم بسته دیگه کم آوردم دیوونه شدم این بار هزارم بود تذکر میدادم خسته شدم دیگه یه روز میبینم یه وسیلم نیست یه روز لباسام جابجاشده یروز یه چیز گم شده فکر میکنه لطف میکنه هم درحقیقت همه ریتم خونه رو میزنه بهم ودراخر من دیوونه میشم

درو قفل کردم گفتم بسته دیگه کم آوردم دیوونه شدم این بار هزارم بود تذکر میدادم خسته شدم دیگه یه روز م ...

ای وای چه مسائل پیش ما افتاده ای 

دختر منم ۴ سالشه دست میزنم وسائلشمرتب کنم با من سر همین دعوا میکنه 😕

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
درو قفل کردم گفتم بسته دیگه کم آوردم دیوونه شدم این بار هزارم بود تذکر میدادم خسته شدم دیگه یه روز م ...

چقدر مامان منه 🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حیف که خدا بهت مادر داده خیلی نمک نشناسی

شماهم اگه یک ساعتو نیم دنبال لباس بچه بگردی اخرش بچه گریه کنه وصداش برای چندمین بار بیوفته توی سرتون واعصبانی بشین وگریه کنین وخود زنی کنین وچندیننننن وچندیننننن هزار باز تذکر داده باشین که مثلااا هرکس هرچی دوست داره استفاده کنه برداره ببره اما اوردنی سرجاش باشه وحساس باشین واسه نظم خونه حتما این شکلی نمک نشناس میشین قبل قضاوت خوب بفهمین جریانو بعد من یه دختر بچه ده ساله نیستم خودم بچه دارم