2777
2789
عنوان

باجناق

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 30 پست
ما که نمیدونیم مشکلش چیه که بهت بگیم چیکار کنی گل بانو 

روز نامزدی من شوهر خواهرم اولین بار بود حضور داشت ،به پدر شوهرم گفت خودتونو معرفی کنید .اونا بهشون برخورده بود .که چه داماد بی ادب و پررویی دارن . وقتی نامزدم هفته بعد از نامزدی به من گفت این موضوع رو .من ناپخته بودم .سمت شوهر خواهرمو گرفتم .اون بدش اومد از این رفتارم .گفت تو دفاع الکی میکنی . 

اخه لهنش خیلی بده .میگه دامادتون داغونه .داماد انتون .خانوادت همون دامادتونه .به داماد انت حرف میزنم بهت برمیخوره . بد صحبت میکنه . سر همچین مسئله ای روز نامزدی هی میزنه تو سر من 

روز نامزدی من شوهر خواهرم اولین بار بود حضور داشت ،به پدر شوهرم گفت خودتونو معرفی کنید .اونا بهشون ب ...

عزیزم خوب ببین هر کسی ی طرز فکری داره خانواده نامزدت قطعا از این رفتار دامادتون ناراحت شدن نمیدونم دامادتون با چه لحنی گفته با لحن نسخره شوخی خلاصه اونا ی چیزی تو لحن و حرفش دیدن ک برخورده و اشتباهی ام ک شما کردی اینکه از ایشون دفاع کردی ک حساس ترشون کردی حالا  فعلا اصلا حرف باجناق رو وسط نیار تا چند ماهی بگذره وقتی نامزدت حرفش رو میزنه تو بحثو عوض کن یجوری

ببین باجناق هم عین جاریه فرقی نداره

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خوب ببین هر کسی ی طرز فکری داره خانواده نامزدت قطعا از این رفتار دامادتون ناراحت شدن نمیدونم د ...

درسته عزیزم .ولی خیلی بی احترامی میکنه .زبونش نیش داره .

من ۳ ماه پیش یه بار خواهرمو بردم ارایشگاه .همش میگه خواهرت مگه برا تو چیکار کرده ؟ درصورتی که خواهر من ۱۰ برابر بهم دست رسونده . نامزدم برا دوست و فامیل و خانواده قدم برمیداره . من یه بار خواهرم و بردم ارایشگاه همش میگه .انقد خودخواهه حرصم دراومده .انگار می‌خواد جدایی بندازه 

درسته عزیزم .ولی خیلی بی احترامی میکنه .زبونش نیش داره . من ۳ ماه پیش یه بار خواهرمو بردم ارایشگاه ...

در کل دقت کرده باشی بعضیا البته نه همه 

بعضیا هوای خانوادشون  خودشون رو نسبت به خانواده طرف بیشتر دارن 

یا باید باهم برین مشاوره ک ریشه ای حل شه مشکلت یا بشینی منطقی و در کمال آرامش با همسرم از واقعیت حرف بزنی ک هر کسی احترام داره و توجه

در کل دقت کرده باشی بعضیا البته نه همه  بعضیا هوای خانوادشون  خودشون رو نسبت به خانواده ط ...

میخوام حرف بزنم عزیزم 

ولی نامزدم خیلی تند و عصبیه .زود از کوره در میره .اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم .دهن به دهن کنم که بدترشو بارم میکنه 

در کل دقت کرده باشی بعضیا البته نه همه  بعضیا هوای خانوادشون  خودشون رو نسبت به خانواده ط ...

بیداری عزیزم ؟ 

مامانم پنج شنبه نامزدمو دعوت کرده 

خواهر و شوهر خواهرمم هستن .همش نگرانم نامزدم آبرومو نبره . یه حرفی نزنه .قیافه نگیره 😭. حالا عزیزم مفصله ،ولی خیلی حساس شده روش .دو هفته پیش بهم گفت ،من اگه یه درصد میتونستم تحملش کنم با دفاع کردنای تو اصلا نمیتونم . بعدا هم باهاشون کم رفت و آمد می‌کنیم .ً

من در کل از اخلاقای نامزدم خیلی میترسم . این حرفاش همه بهونس بیشتر .از قبل نامزدی رفتارای غیر عادی ازش دیدم ،وقتی هنوز باجناقشو ندیده بود .میگفت من اهل باجناق بازی نیستم .. 

کلا از اینکه من قبلا با شوهر خواهرم میگفتم میخندیدم ،بهم خوش میگذشته، ناراحته . از اینکه باهاش صمیمی بودم ناراحته . 

دلش میخواد سر به تنش نباشه . 

استرس پنج شنبه رو دارم. نمی‌دونم چیکار کنم 😢

دلم می‌خواد بهش بگم اگه ابرومو ببری،ارتباطارو قطع کنی ،  

منم پامو خونه فامیلات و کس و کارت نمیزارم . 

[QUOTE=311749072]میخوام حرف بزنم عزیزم  ولی نامزدم خیلی تند و عصبیه .زود از کوره در میره .اصلا نمیتونم باهاش حر 

اگ شرایطش رو داری با هر کلکی ببرش مشاوره خیلی عالیه

اگه نمیتونی و نمیاد ...به حرفاش اصلاااااا واکنش نشون نده اصلا ها ک بدونه برات مهم نیست گاهی ام با خند بگو گلم چ حوصله داری توام قرار نیست ما تا آخر عمر ک از بقیه حرف بزنیم بگو اونا بفکر پیشرفت خودشونن من و تو بیکاریم هی میشینیم حرف می‌زنیم پشتشون

بهتره بفکر زندکی خودمون باشیم و در مورد مشکلات خودمون بحرفم 

راستش چیز دیگ ای به ذهنم نمیرسه ولی بعضی اقایون واقعااا بچه آن و هیچ جوره درست نمیشن چاره اش فقط بی تفاوتی ب اون موضوعه

بیداری عزیزم ؟  مامانم پنج شنبه نامزدمو دعوت کرده  خواهر و شوهر خواهرمم هستن .همش نگرانم ...

استرس نداشته باش اون فک نکنه نقطه ضعفته 

جلوش از دومادتون تعریف نکن مشکلت اساسیه گلم اگ نامزدت نمیاد مشاوره حتمن همین امروز خودت برو خیلی خوب راهنماییت میکنن

دلم می‌خواد بهش بگم اگه ابرومو ببری،ارتباطارو قطع کنی ،   منم پامو خونه فامیلات و کس و کا ...

ااینطوری صدرصد لج میکنه بدتر میشه 

سعی کن منطقی و آروم حرف بزنی باهاش

ولی بازم بنظرم برو مشاوره از واجباته واست مشاوره با سابقه ن هر مشاوری

مرسی عزیزم 

نامزدم اومد شام 

انقد استرس کشیدم 😢

همش نگران بودم دعوا نشه .

دعوا نشد ولی نسبت به نامزدم حس بدی پیدا کردم . 

از بس پشت همه حرف زده . انگار مث قبل دوسش ندارم.  

نسبت بهش سرد شدم 😢

خیلی ناراحتم