2777
2789
عنوان

باجناق

611 بازدید | 30 پست

سلام 

من نامزدم چشم دیدن باجناقش و نداره .چیکار کنم ؟ میگه ازدواجم کردیم نمیخوام رفت و آمد کنیم . 

از قبل اینکه شوهر خواهرم و ببینه اینجوری بود ،میگفت من اهل قاطی شدن با با جناق نیستم . روز نامزدیمون برا اولین بار دیدش .بعدش همش بد میگفت ازش .اعصاب منو خورد میکرد.  انقد دعوا کردیم سر این چیزا .

ما کلا دو تا خواهریم .مامانم می‌خواد دو تا داماداشو دعوت کنه دور هم باشیم .ولی من همش استرس دارم دعوا بشه ،ابروم بره . اخه نامزدم خیلی عصبیه 

ما که نمیدونیم مشکلش چیه که بهت بگیم چیکار کنی گل بانو 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای به نظرم مامانتو در جریان بزار

به خواهرتم بگو

واسه حفظ ابرو خودتو داغون نکن

خودتو خواهرت باهم رفت و امد‌ کنین به شوهراتون کار نداشته باشین

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

روز نامزدی من شوهر خواهرم اولین بار بود حضور داشت ،به پدر شوهرم گفت خودتونو معرفی کنید .اونا بهشون برخورده بود .که چه داماد بی ادب و پررویی دارن . وقتی نامزدم هفته بعد از نامزدی به من گفت این موضوع رو .من ناپخته بودم .سمت شوهر خواهرمو گرفتم .اون بدش اومد از این رفتارم .گفت تو دفاع الکی میکنی . 

اخه لهنش خیلی بده .میگه دامادتون داغونه .داماد انتون .خانوادت همون دامادتونه .به داماد انت حرف میزنم بهت برمیخوره . بد صحبت میکنه . سر همچین مسئله ای روز نامزدی هی میزنه تو سر من 

پستت رو خوندم فقط

روز نامزدی من شوهر خواهرم اولین بار بود حضور داشت ،به پدر شوهرم گفت خودتونو معرفی کنید .اونا بهشون برخورده بود .که چه داماد بی ادب و پررویی دارن . وقتی نامزدم هفته بعد از نامزدی به من گفت این موضوع رو .من ناپخته بودم .سمت شوهر خواهرمو گرفتم .اون بدش اومد از این رفتارم .گفت تو دفاع الکی میکنی . 

اخه لهنش خیلی بده .میگه دامادتون داغونه .داماد انتون .خانوادت همون دامادتونه .به داماد انت حرف میزنم بهت برمیخوره . بد صحبت میکنه . سر همچین مسئله ای روز نامزدی هی میزنه تو سر من 

وااااای به نظرم مامانتو در جریان بزار به خواهرتم بگو واسه حفظ ابرو خودتو داغون نکن خودتو خواهرت ب ...