2777
2789
پسرت بخیه خورده؟شایددکترش خوب نبوده والابچه من فرداش کامل حالش خوب بود

حلقه، پسرم ۶ ماهشه، خیلی ترسید وقتی اومدیم خونه آنقددددر گریه کرد که نگو، دیدنش تو اون حال حس مرگ بهم میداد، نمیدونم توی دنیای کوچیک خودش چه فکری راجب من میکنه

باید نی نی رو نهااایت تا ۲۰ روزگیش ختنه کنی اینجوری اصلا اذیت نمیشه و دردش زودی خوب میشه، هر چقدر بچ ...

اخه اون موقع هم خیلی کوچیکن، گناه دارن، پسرمن کولیک داشت اون موقع همینجوریش از شدت گریه های کولیکی نفسش بند میومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲ساله بود شوهرم نسبت به من روحیه قوی تره داره و کلا پیشش بود مادرمم بچه ی منو آدم حساب نکرد نیومد و ...

۲ساله راحته؟ نترسید؟ میتونست درک کنه چه اتفاقی افتاده و مقصز شما نیستید و حس ناامنی نکنه؟

منو همسرمو مامانم بردیمش ختنه

دو هفته رفتم خونه بابام چون هم خیلی اذیتش کردهم حال خودمم زیاد خوب نبود

۲۶روزش بود بعد ده روز حلقش افتاد

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥
اخه اون موقع هم خیلی کوچیکن، گناه دارن، پسرمن کولیک داشت اون موقع همینجوریش از شدت گریه های کولیکی ن ...

خب اینجوری عوضش یک روز یا نهااایت دو روز اذیت میشه و روز سوم کاملا خوب میشه

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
۵۰ روزه بود. فقط داخل اون اتاق باید یکی که دلشو داره باشه که من شوهرم رفت . بعدشم دیگه اصلا انگار ن ...

من و بیزون کردن، خیلی عجیبه من بعدش پوستم کنده شد

هنوزم نمیتونم تنها بمونم

کمک نمیخواد همش نیم ساعت گریه میکنه بعدشم عادی مثل هروز

.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

من اومدم خونه ی مامانم اینا بچم ۴۰ روزش بودختنه کردم تو همه ی سختی‌ها خونوادم کنارم بودن.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

برا ختنه هم کمک  میگیرین😵‍💫

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

من قبل ترخیص بیمارستان ختنه کردم، چون مامانم پیشم بود تا ۱۰ روز، به اونم رسیدگی کرد.

ولی اکثرا ندیدم کمک بگیرند، چون زیاد اذیت ندارم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

من پسرمو هفت روزش بود ختنه کردم ، هنوز مامانم خونمون بود برای کمک زایمان دیگه زحمتش رو کشید 

البته کاری هم نداشت بچم همش خواب بود

خدا رو شکر خیلی راحت گذشت 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
۲ساله راحته؟ نترسید؟ میتونست درک کنه چه اتفاقی افتاده و مقصز شما نیستید و حس ناامنی نکنه؟

اولش که متوجه نشد ولی بعدش وای خیلی ناراحت بود میگفت شکلاتم زخمی شده کلی گریه کرد فکر میکرد دیگه نمیتونه جیش کنه 

براش چند تا اسباب بازی گرفته بودم یکمم بهتر شد دو ساعت بعدش گفت جیش داره بردم سرویس کارشو کرد اومد بیرون به باباش گفت بابایی من میتونم جیش کنم بعدش خوشحال بود انقدر بدو بدو میکرد به زور نگهش داشتیم چند روزه خوب شد

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
واسه مراقبت از بچه کسی لازم نبود چون پیش خودم آروم میشدن ولی واسه پذیرایی از مهمون مادر شوهرمو خواه ...

اخه میدونی اینقد بهانه میگیرن از طرفی سن بچه هم مهمه پسرم و یکی باید پاهاشو مدام حواسش بود نزنه به اون قسمت