2777
2789
پسر من وقتی دنیا اومد ختنه شده بود وفقط برای اینکه کمی پوست کنارش بود ختنه شد ودوتا بخیه البته ۶سالش ...

اتفاقا به همسرم میگم چقدر اشتباه کردیم توی سن به این کمی بردیم بچه نمیفهمه چه اتفاقی افتاده همش میترسه و حس ناامتی میکنه

پسز شما چطور بود نترسید ؟ توی روحیه اش تاثیر نذاشت

حلقه، پسرم ۶ ماهشه، خیلی ترسید وقتی اومدیم خونه آنقددددر گریه کرد که نگو، دیدنش تو اون حال حس مرگ به ...

ایجان عزیزم 😍نگران نباش ایشالازودترخوب میشه زیر40روزمیکردی تحمل دردش براش راحتربوداماب خودت استرس نده خوب میشه بزرگ میشه دامادمیشه یادش می‌ره😍

Dunyada olumden baskasi yalan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو همسرمو مامانم بردیمش ختنه دو هفته رفتم خونه بابام چون هم خیلی اذیتش کردهم حال خودمم زیاد خوب نب ...

آخی ، پسرمنم خیلی اذیت شد، من فکر کردم آدم ضعیفی ام که نمیتونم تنها بمونم

یه هفته ای خوب شد ب روش حلقه

تا چند ساله حلقه می گذارد چهارساله هم میشه

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
کمک نمیخواد همش نیم ساعت گریه میکنه بعدشم عادی مثل هروز

خب برای من برعکس شما بود

وقتی رسیدیم خونه تازه مکافاتمون شروع شد، دردش براش غیرقابل تحمل بود همش گریه میکرد. نمیشد بغلش کنی راحت چون زخم بود نمیخوابید از درد شیر براحتی نمیخورد.. ناله میکرد ، جیع میزد دار نمیذاشت بدم بهش، برای ادرار اولش خیلییییییییی اذیت شد. ادرارهای بعدی هم همینطور. بهانه میگرفت نمیشد بغلش کنی چون اجازه ی پوشک نداشتیم باز بود...نمیدونم چطور برای من سخت بود هنوزم هست

شوهرت بیاد دور و برتو شلوغ نکن  برای من بردم متخصص کودکان جراح اورولوژیست اومد مطبش ختنه کرد خی ...

برای ما حلقه انداخت، دور روز بعدم برداشتش و خیلی برام سخت گذشت. هنوزم زخمش خوب نشده قرمزه  

ایجان عزیزم 😍نگران نباش ایشالازودترخوب میشه زیر40روزمیکردی تحمل دردش براش راحتربوداماب خودت استرس ن ...

من هیج وقت یادم نمیره، آزارم تو زندگی به موزچه هم نرسیده حالا  بچه ی خودمو این جنایت و در خقش کردم . همش گریه میکنم چرا باید یچه به این کوچیکی چنین درد و سختی ای رو تحمل کنه

من هیج وقت یادم نمیره، آزارم تو زندگی به موزچه هم نرسیده حالا  بچه ی خودمو این جنایت و در خقش ک ...

چ جنایتی قربونت برم بیخودی غم ب دلت راه نده خوب میشه زودیه زودبحرحال بایدختنه میشدخودش بزرگ شه درک می‌کنه خندش میگیره 

Dunyada olumden baskasi yalan