_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1893 عنوان دوغ آتیشی چیه؟ 114 بازدید | 5 پست سلام عزیزا دوغ آتیشی چیه؟ تاحالا شنیدینالله پشت و پناهتون باشه اگه میدونید بگید اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله " 1402/07/02 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1893 منظورشون آش دوغ هست؟ اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
kleopatra عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 9388 یه نوع دوغ هست که فلفل میریزن عزیزم 3 روز باید بمونه یخچال بعد خورده میشه ..بابام داروسازه هر زمستون برامون درست میکنه میخوریم تا سرما نخوریم .. من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1893 یه نوع دوغ هست که فلفل میریزن عزیزم 3 روز باید بمونه یخچال بعد خورده میشه .. بابام داروسازه هر زمست ... یک دنیا تشکرمیدونی چیه ما دوغ و لبنیات درست میکنیم بعدش یک نفر پیام فرستاده دوغ آتیشی دارید؟ فکر کردم داره مسخره میکنه اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
kleopatra عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 9388 یک دنیا تشکر میدونی چیه ما دوغ و لبنیات درست میکنیم بعدش یک نفر پیام فرستاده دوغ آتیشی دارید؟ فکر ک ... نه عزیزم یه نوع دوغ محلی ترکیه اس ..ترکیه بودیم یبار دیدیم زمستون سرد میفروشن گفتن برای سرمتخوردگی و.. خیلی خوبه من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)