2777
2789

شیر خودتو نده به بچه کاملا قطع اش کن و با خیال راحت قرص بخور

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدامنوبکشه من دادم بهش قصیه مال ۵ سال پیشه

الان چطوره ؟به دکتر اش بگو؟ انشالله که چیزی نیست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عصبیه وسندروم روده تحریک پذیرداره به خداروزی هزاربارمرگموازخدامیخوام

الهی بمیرم 

عزیزم خودت سرزنش نکن نمیدونستی ناگاه بودی و حال خودتم خوب نبود دیگه 

[QUOTE=311494046]الهی بمیرم  عزیزم خودت سرزنش نکن نمیدونستی ناگاه بودی و حال خودتم خوب نبود دیگه [/QUOTاگه مادرم نبودخودکشی میکردم بخدادارم دیوونه میشم خداازدکترم نگذره هرروزنفرینش میکنم

[QUOTE=311494046]الهی بمیرم  عزیزم خودت سرزنش نکن نمیدونستی ناگاه بودی و حال خودتم خوب نبود دیگ ...

الهی 

چی بگم آروم شی 

براش جبران کن بهش عشق بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز