2789
عنوان

چالش لاغری

210 بازدید | 24 پست

سلام این تاپیک میزنم شاید انگیزه امو بالا ببره تو مسیر خوشحال میشم از دوستان اگر راهنماییم کنند خوب یه توضیحی بدم دقیقا در عرض ۵ ماه ۱۴ کیلو چاق شدم یعنی از ۷۰ کیلو همین الان به ۸۴ کیلو رسیدم میخوام تو ۵ ماه اینده همین وزن کم کنم امیدوارم موفق بشم.

دوستان خوشحال میشم تو این مسیر کمکم کنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دو هفتس کالری شماری میکنم 

و شیرینی‌جات حذف 

برنج هم هفته ای ی بار ۷ قاشق حداکثر

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
خوب عزیزم نتیجه چطور بود؟

فعلا هیچ 

دلشو ندارم برم خودمو وزن کنم 😔میگم نکنه کم نکرده باشم انگیزم میره

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
راستش خوشحال میشم من تو فکرش بودم دوست پیدا کنم باهم شروع کنیم

اوک😍

ای جانم اما میگن اگر ده روز از پسش برامدی پس موفقیت با تو هستش

امیدوارم 

واقعا حس بدیه 

آدم لباسا مورد علاقشو دیگ نمیتونه بپوشه 

راستش منم تو این ۵ ماه چون میدونستم هر روز دارم چاقتر میشم از ترازو دوری میکردم تا دکتر گفت چند کیلو ...

خیلی حس بدیه وقتی عددی ک نباید ببینی رو روی ترازو میبینی🥲