2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

610 بازدید | 13 پست

دوستان من علایم تخمک گذاری دارم ولی کیت تخمک گذاری همش منفی

یه بار دیروز هاله انداخت دوباره امروز منفی بود

روز ۱۳ سیکلم امروز 

ماه های پیش تا ۱۶ سیکل کیت زدم یک بارم مثبت نشد

یعنی تخمک گذاری ندارم؟

واای منم این ماه اولین باره استفاده کردم سه بسته کامل مکث ۱۴ بیشترش سفید بود دو سه روز اول خط اول پررنگ

فقط یه روز یه دونش خط دوم یه هاله کم رنگ از دوتا داروخونه هم پرسیدم میگفتن نمیدونن علت چیه تاریخم داشت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واای منم این ماه اولین باره استفاده کردم سه بسته کامل مکث ۱۴ بیشترش سفید بود دو سه روز اول خط اول پر ...

دقیقا مال منم مکث ۱۴

نمیدونم والا

اخه من ماه پیش سونو واژینال داشتم گفت یه فولی خوب داری از بعدش زدم یه بارم مثبت نشد

دقیقا مال منم مکث ۱۴ نمیدونم والا اخه من ماه پیش سونو واژینال داشتم گفت یه فولی خوب داری از بعدش ز ...

اره منم دو ماه پیش سونو بودم خوب بود از روز ۸ سیکلم از کیت استفاده کردم اما اصلا نشون نداد

من مثلا ماه قبل 28 ام پریود شدم این ماه 30 ام 💔     الان میشه بگی چ روزی بزنم؟؟

دو روز مهم نیست

طول دوره ات چقدره بشمار از روز اولی که پریود میشی تا روز اول خونریزی بعدیت

الان دوره قبلیت ۳۱ روزه بوده

از روز ۱۱ بشمار بعد از خونریزیت ۱۱ روز که گذشت شروع کن هرروز کیت بزن تا پررنگ بشه دوتا خط

اونروز میشه روز تخمک گذاریت

سلام عزیزم بهترین کیت تخمک گذاری که من استفاده کردم برند ریما هست سرعت پاسخ دهی بین 1 الی 3 دقیقه هست و دقت تست 99/8 درصد هست 

نحوه استفاده:مقداری از نمونه را در یک لیوان یک بار مصرف تمیز بریزید بلافاصله تست نواری را تا قسمتی که مشخص شده وارد نمونه کنید دقت کنید که نمونه نباید از خط مشخص شده بالاتر رود بین 1 الی 3 دقیقه صبر کنید در حالتی که فقط نوار رنگی در قسمت c ظاهر شد نتیجه تست منفی هست در صورتی که یک خط رنگی در قسمت T و یک خط رنگی در قسمت C ظاهر شود نتیجه تست مثبت است

اگر در قسمت C نتیجه ای حاصل نشد تست نامعتبر هست.

و باید روز 14 سیکل 28 روزه افزایش هورمون LH بالا باشد و ازاد شود