2777
2789
عنوان

زن باید بشینه تو خونه خانمی شو بکنه ...

17467 بازدید | 389 پست

خانمای خانه دار عذرخواهم من قصد توهین به هیچ کس رو ندارم ولی این جمله رو خانمی میگه که شوهرش میلیارده و واقعا نیازی به کار نداره که حتی اینم من قبول ندارم چون زن به هر حال باید مستقل باشه ... دیروز ی مهمونی دوستانه داشتیم من دیرتر رسیدم یکی از دوستام گفت چرا دیر اومدی گفتم خسته بودم یکم خوابیدم گفت همینه دیگه از بس احمقی وگرنه بشین مث ما تو خونه استراحت و خانمی تو بکن بیچاره ... منم ناراحت شدم گفتم خانمی کردن مال امثال زن رونالدویه که ماهی ۵ میلیارد پول توجیبی میگیره که بازم با این حال خودش کار میکنه نه مال تو که شوهرت ماهی ۱۰ تومنم درآمد نداره همیشه لنگ ۵۰۰ تومن پولی ... اونم ناراحت شد دیگه هم با هم حرف نزدیم ... ولی خداییش این جبهه چیه نسبت به خانومای شاغل دارین ... من کارمندم کارم خوبه ماهی ۱۵ تومن حداقل حقوق میگیرم صبح تا ظهر ..همه برام احترام قائل ن بعد یکی مث این که شوهرش ی خونه نتونسته اجاره کنه تو خونه ی پدرشوهر میشینه میاد برای من دم از خانومی میزنه .... خواهشا رعایت همو بکنیم 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم زدی طرف رو پوکوندی عزیزم

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

صددرصد حسودی کرده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ولشون کن بابا

آخه اینو خیلی میشنوم هر کسی که ۱ تومن پوول تو کارتش نداره دم از خانومی تو خونه میزنه

میخواد یه جوری به جایی نرسیدنشو توجیه کنه دلش اروم بگیره جدی نگیر ادما کمبوداشونو اینطوری توجیه میکنن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من شاغلم

کی این جنگ شاغل و خونه دار تموم میکنید

منم خیلی از فامیل شوهر حرف می‌شنوم ولی من رتبه دو رقمی کنکور نشدم که بشینم خونه. همه خونه دارها قابل احترام ولی نمی‌فهمم چرا انقدر یه عده در مقابل ما جبهه میگیرن

جواب دهن پر کنی دادی و لیاقتش همین بوده 

هیچ قشری حق نداره به اون یکی توهین کنه ولی جواب آدم بی ادب همینه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
چ دلی دارید با ادمای بد دهن و تیکه انداز رفت و آمد میکنید

دوسه بار بیشتر نبود بعد مدت ها همو می‌دیدیم دیگه هم تموم شد از جمع شون اومدم بیرون