2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرما

علیرضا چند روز پیش با خانواده اش اومدن برای جلسه معارفه 

الان یک روز نیمی هستش پیام نداده چرا 

چیزی شده؟ کی پیام میده؟ کی میان خاستگاری ؟ چون ب ظاهر همه چی خوب بود و راضی بودن همه 

حتی تا ظهر هم پیام داد خیلی خوب بود یهو دیگه پیام نداد به نظرت چیزی شده خیلی نگرانشم

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
علیرضا چند روز پیش با خانواده اش اومدن برای جلسه معارفه  الان یک روز نیمی هستش پیام نداده چرا& ...

یک لحظه به ذهنش خورده که آیا تو براش ارزش قائلی؟ حرف های هم پشت سرت بهش زدن اما تو بهش پیام بده و ازش حالشو بپرس

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

یک لحظه به ذهنش خورده که آیا تو براش ارزش قائلی؟ حرف های هم پشت سرت بهش زدن اما تو بهش پیام بده و از ...

میان خاستگاری؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
یک لحظه به ذهنش خورده که آیا تو براش ارزش قائلی؟ حرف های هم پشت سرت بهش زدن اما تو بهش پیام بده و از ...

زیبا منو میگی

کی من شاد میشم

داییم کی برام کار میگیره

دلم کار دولتی میخواد

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
دوستت داره همسرت ولی از بحث خستس تو باید کوتاه بیاید تا زندگیت درست بشه وگرنه طلاقه

عزیزم اون درخواست داده الانم منتظررای دادگاهم هرچی بهش پیام دادم همش میگه طلاق اصلاکوتاه نمیادچی کارکنم ؟

فقط خدا❤️❤️❤️