2821
2789
عنوان

مادرشدن🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 57 پست
عزیزم😅😍من برعکس عاشق لگدای محکمشم😂

عزیزم💚من همسر از سرکار که میاد میشینه باهاش حرف میزنه خودشو جمع میکنه سمت همسرم بعد یه موقع هایی یه لگدهایی میزنه من انگار میمیرم زنده میشم

اصلاربطی به لیاقت نداره.مگه این همه آدمای نادرست و دزد و قاتل بچه دار نیشن یعنی لیاقت دارن؟  ان ...

نمیدونم چی بگم

ولی خیلی خودم رو عذاب میدم

چون فکر میکنم خدا هرکسی رو که دوست داره بهش بچه میده 

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا بزار بدنیا بیاد من یه لحظه نمیتونم از جلو چشمام دورش کنم

همین دیگه

میگم من الان اینقدر وابسته اشم

اگه دنیا بیاد میشه تموم تمرکز و فکر ذکرم

خدایا!چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

عزیزم💚من همسر از سرکار که میاد میشینه باهاش حرف میزنه خودشو جمع میکنه سمت همسرم بعد یه موقع هایی یه ...

آخی واقعا یعنی به صدا واکنش نشون میده،؟

چند هفته ای؟

چند وقتته؟! سوره عصر رو زیادددد بخون بچت فوق العاده صبور میشه..دخترم الان اینقدر صبوره که نگم برات...

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
نمیدونم چی بگم ولی خیلی خودم رو عذاب میدم چون فکر میکنم خدا هرکسی رو که دوست داره بهش بچه میده&nbs ...

اینجوری نیست مطمن باش. 

شما هم حتما راهی داره تا به امید خدا بچه دار بشین به نظر من فقط باید یه دکتر خوب پیدا بشه و راه حل مشکلو بدونه. 

من خودمم چند وقته در انتظارم. 

منم خیلی هر روز صبح یه شکلاتی چیزی میخورم میشنم یه حرکتی بزنه تا روزمو شروع کنم یه روز حرکت نمیکرد م ...

عزیزم

خدا نگهش داره

متولد چه سالی هستی؟ 

آخی واقعا یعنی به صدا واکنش نشون میده،؟ چند هفته ای؟

اره قشنگ واکنش نشون میده خودم دست بزارم روی شکمم میاد همونجا یکبار همسرم خیلی محبت امیز باهاش حرف میزد انقدر لگد میزد 

35هفته

اینجوری نیست مطمن باش.  شما هم حتما راهی داره تا به امید خدا بچه دار بشین به نظر من فقط باید ی ...

خدا یه سالمش رو بهت بده به زودی ان شاءالله

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤