2821
2789
عنوان

مادرشدن🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 57 پست

عزیزم درسته  سخته گریه داره درد داره قراره خیلی شبا نخوابی من دخترم 3ماهشه فک کنم تا این امروز جمعا 4-5روز کامل نخوابیدم ولی فک نمی‌کردم روز یکی بیاد که اینجوری دوسش داشته باشم ♥️😍

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا اینجوری میگی؟ حتما لیقاتشو داری خدا میدونی داره چیکار میکنه هناسکم

عزیزم ببخشید اشکم دراومده نمیتونم تو این تاپیک بمونم

ببخشید که ناراحتت کردم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

خدا زنده برات نگهش داره 💚

فدات مرسی خدا دخترتون نگهداره

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
بله حتما

انشاالله ۱۴هفته دیگه فسقلیم دنیا میاد.فقط میدونم با همه حالت تهوع ها.حال بد.لگد هاش.کمردرد.بیخوابی.فقط شکر خدا کردم.چون نشونه ای از رشد جوجه ام بود.ممنون‌میشم دعام کنید سالم بیاد تو آغوشم

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
وابستگی  بارتون میشه خیلی وابسته اش شدم

حالا بزار بدنیا بیاد من یه لحظه نمیتونم از جلو چشمام دورش کنم