2821
2789
عنوان

مادرشدن🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 57 پست
من خیلی استرس و تنش دارم یعنی فقط میشینم گریه میکنم اعصابم داغونه 

سعی کن آروم باشی من سر پسرم اینطور بود..خواهرشوهرام اذیتم میکردن خیلی گریه کردم و جوش و استرس داشتم و الان پسرم به سندروم پای بی قرار دچار شده الان دو سالشه ولی از موقع تولد بی نهایت بدخو و بداخلاق بود

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله حتما

من مادر سه فرشته شیطون و بازیگوش هستم. مثل خیلی از مادرها هر کاری بگی برا خوشبختی بچه هام انجام دادم. ولی اگه بخوام چکیده این چند سال مادری رو بهت بگم. اینه که :

بچه ها بزرگ میشن با هر سبک زندگی و عقیده و باور و با هر سطح وضع مالی و .... 

برا بچه مهم نیست چی میپوشه چه رنگی چه جنسی چه مدلی. ( البته تا یه سنی) وقتی هم خیلی خیلی بزرگ بشه کلا یادش می‌ره خیلی از دغدغه های کودکی شو مثل رنگ لباسش مدل غذا و لباس و اسباب بازی و... که اون موقع سرش گریه می‌کرده و لجبازی و پا فشاری.

ولی اون چیزی که برا همیشه یادش می مونه حتی وقتی بزرگ بزرگ بشه نحوه برخورد و کلام و اخلاق پدر . مادر هستش.

من وقتی به گذشته برمی‌گردم فقط برا یک چیز افسوس میخورم و خودم رو سرزنش میکنم که چرا کم گذاشتم. 

و اون این بود که چرا سر فلان اشتباه بچه ام بدجوری دعواش کردم. چرا از کوره در رفتم. چرا فلان روز بیشتر خودمو کنترل نکردم. چرا فلان حرف بد رو تو عصبانیت زدم. و بچه ام یاد گرفت . 

چرا بیشتر وقت نذاشتم باهاشون بازی کنم. چرا حوصله و آرامشم رو بیشتر حفظ نکردم و خرج بچه هام نکردم( به دلیل مشکلات زیادی که داشتم اعصابم خیلی درگیر بود متاسفانه ) 

الان خودمون وقتی خاطرات گذشته مونو مرور می‌کنیم چی بیشتر یادمون مونده؟ 

من هنوز یادمه پدرم فلان روز دست رو سرم کشید و بغلم کرد و نوازشم کرد. یادمه فلان روز مادرم بخاطر یه اشتباه یهویی بدجوری دعوام کرد و من خیلی گریه کردم. یادمه مادرم زیادی محرومم میکرد و خیلی نه می آورد. ( البته الان که مادر شدم بهش حق میدم. چون ما زیاد بود و مجبور بود محدودیت ایجاد کنه. اما خب بهتر هم میتونین برخورد کنه) 

و اینکه الان چه مادر شدم میفهمم مادرم چقدر و چند روز و چند ساعت غذا درست کرده و وایساده و کار کرده. و اگه مادر نمی‌شدم شاید نمی‌فهمیدم شب بیداری ها و سختی های مادرم رو.

منظورم از پاراگراف آخر این بود که بیشتر وقت ما تو آشپزخونه و پی غذا و پخت و پز و خرید برا بچه ها میگذره. و بچه ها این مسایل رو درک نمیکنن. اما یادمه یکبار پدرم باهامون وسطی بازی کرد و خاطرات خوش برامون رقم زد. 

ناراحت هستم هنوز که مادرم اونقدر زحمتش زیاد بود که اصلا وقت نمی‌کرد با ما بازی کنه . بنده ی خدا. و ای کاش ما اون موقع شعورمون می‌رسید بیشتر کمکش میکردیم تا مامان هم وقت میکرد با ما وقت بگذرونه.

نتیجه: سعی کن در کنار تمام زحمت هایی که برای رشد و نمو بچه ات می‌کشی اعم از آشپزی و خورد و خوراک و پوشاک و شستن و م ترب کردن و جمع و جور کردن و .... 

یک: روی اعصابت شدیدا مسلط باشی. روی رفتارهای در لحظه ات مخصوصا . آرامش خودتو همیشه حفظ کن. جلو بچه دیگه بحث و دعوا نداشته باشی با همسر. 

دو: با بچه ات بازی کن. حالا هر بازی.

سه: اگه قراره سر قضیه ای محدود بشه. مثلا چاقو براش خطرناک. فلان وسیله خطرناک. بهش توضیح بده. نهایت اگه نفهمید. حداقل برخورد قاطع و سخت نداشته باش باهاش. 

ببخشید طولانی شد 

به شماهم همینطور. انشاء الله که دوتامون به همین زودی خدا بهمون لطف کنه و نی نی سالم و صالح و عاقبت ...

ان شاءالله

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

یه شکی افتاده تو وجودم اعصابمو بهم ریخته 

هرچی هست،سعی کن خودتو آروم کنی و بیخیال باشی چون اون جنین از جوش و استرس عصبی میشه و متولد میشه پوستت رو می‌کنه..من سر دخترم حاملگی فوق العاده آرومی داشتم ودخترمم تاالان که چهارسالشه همه میگن چه آرومه ولی پسرم خدایی خیلی اذیتم کرد

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
من مادر سه فرشته شیطون و بازیگوش هستم. مثل خیلی از مادرها هر کاری بگی برا خوشبختی بچه هام انجام دادم ...

عالی عالی بود نه خیلی خوب بود واقعا تو فکر فرو رفتم 

شما بعد بچه با همسرتون هم وقت میگذروندید؟

خدا 3تا فرشتتون و زنده و سالم نگهداره🧡

تو خونه صوت قران گوش میدم اصلا میشه درخواستمو قبول کنید؟

قبول کردم

ممنونم فقط پسره

😅 ببخشید خدا گل پسرتو نگهداره

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
همین دیگه میگم من الان اینقدر وابسته اشم اگه دنیا بیاد میشه تموم تمرکز و فکر ذکرم

دقیقا 

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق