2777
2789
عنوان

خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 30 پست
میرفتی گلم ولی سرسنگین بودی باهاشون  از اینکه اینجوری  بشه ک بهتر بود دیگ

بخدا نمیشد اصلا نمی‌تونم تحملشون کنم

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی دعوت داشتی باید میرفتی  ولی سعی میکردی طوری برخورد کنی دعوا نشع

ببین در این حد بدون که اونا تحریکم میکنن 

و جوری حرف میزنن که من دیگ از کوره در میرم

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

خب چرا سازش نمیکنی باهاش  اخه میگی همش دعوا دارین  دعوای دائمی ادم میبره دیگه

نمیتونم ۵ ساله اذدواج کردیم همش با دعوا گذشته الآنم اگر ادامه میدم بخاطر پسرمه 

همین کامنتت یعنی نمیخوایی اوضاع خوب بشه  یعنی حتی نمیخوای یه قدم برداری برای ارامش زندگیت

شاید حق با تو باشه

اذدواجم باهاش اجبار خانواده بود هیچوقت نتونستم عاشقانه دوسش داشته باشم فقط بهش عادت کردم اکثرا از بی ...

عجیبه که نه شما علاقه به این ازدواج داشتی نه خانواده همسرتون..پس همسرت با عشق وعلاقه خودش اومده خواستکاری؟ واحتمالا با دیدن عدم علاقه تو... اونم سرد شده. سعی کن ازخودت شروع کنی منتظر محبت نمون.. حتی اکر شده ظاهری وتصنعی ابراز علاقه کن ،شاد باش،کم کم همسرت هم تغییر میکنه.

پارسا پسرمامان😍
میفهمم گلم سخته  ولی از اینکه سر جگرگوشت تهدید کنه ک بدتره

حق با تو ولی فکر کن به خانواده ات توهین کنن نوع پوششت 

عجیبه که نه شما علاقه به این ازدواج داشتی نه خانواده همسرتون..پس همسرت با عشق وعلاقه خودش اومده خواس ...

ببین پیش هر روانشناسی که بوده رفتم هر چی که بکی رو کردم ولی هیچوقت نتونستم واقعا بهش علاقه ای نشون بدم خودمم از این کارام شرمنده ام ولی بازم نمیتونستم

دیوونه اونا می‌خوان حرص تورو دربیارن که تو هم خوب اونا رو به هدفشون میرسونی

دست خودم نیست

حق با تو ولی فکر کن به خانواده ات توهین کنن نوع پوششت 

تا این حد اگ حرمتا شکسته بهتر ی فکر اساسی بکنی گلم بشین با همسرت منطقی حرف بزن بگو اگ به آبجی خودت هم آنقدر توهین کنن تو تحمل میکنی

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت