آیا من مقصرم خانواده همسرم دعوتمون کرده بودن بعد من قبول نکردم برم چون همیشه یک دعوای میشه بینمون شوهرم پاشد پسرمو برداشت تنها رفت گفت تو لیاقت این زندگی رو نداری وقتی گذاشتم تو حسرت دیدن شروین(پسرم) بسوزی میفهمی الان دقیقاً شکه شدم ما همیشه دعوا داریم ولی هیچوقت سر پسرم تهدیدم نکرده بود یا چیزی نگفته بود
یک مادر که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند. یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است
منم اگر دعوت مادرشوهرم رو قبول نکنم شوهرم خییییلی دعوا میکنه بخاطر همین اعصاب ندارم مجبوری میرم همیشه کاش میرفتی اصلا فکر کن جام زهر رو باید بنوشی و تمام
برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده ( سبک ژورنالی مواد کاملا اورجینال )
نری، بیشتر حرف میخوره از خانواده اش. میرفتی و نیومدی.کلا تو خانواده شوهر کور بشین و کر بشین،حرف نبریم و نیارین و جایی هم اسمشون اومد چیزی نگین . دخالت و نظر ممنوع کنین برای خودتون
دعواتون سرچیه بیشتر؟ بین شماوهمسرته یا باخانوادش دعواتون میشه؟
اذدواجم باهاش اجبار خانواده بود هیچوقت نتونستم عاشقانه دوسش داشته باشم فقط بهش عادت کردم اکثرا از بی محلی ها ووو خسته شده بهش حق میدم ولی خب دست خودمم نیست
با خانواده اش هم جور نیستم چون هم اختلاف عقاید داریم هم نمیخواستن پسرشون با من اذدواج کنه
یک مادر که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند. یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است