2777
2789
عنوان

خانما

402 بازدید | 30 پست

آیا من مقصرم خانواده همسرم دعوتمون کرده بودن بعد من قبول نکردم برم چون همیشه یک دعوای میشه بینمون شوهرم پاشد  پسرمو برداشت تنها رفت گفت تو لیاقت این زندگی رو نداری وقتی گذاشتم تو حسرت دیدن شروین(پسرم) بسوزی میفهمی الان دقیقاً شکه شدم ما همیشه دعوا داریم ولی هیچوقت سر پسرم تهدیدم نکرده بود یا چیزی نگفته بود 

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

مردا خلن بخدا

دیشب شوهرم منو ازخواب بیدار کرد دعوا کرد بعد من گریه کردم گفت همینه که هست نمیخوای جمع کن برو بعد صبح اومده میگه ببخشید😏

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
مردا خلن بخدا دیشب شوهرم منو ازخواب بیدار کرد دعوا کرد بعد من گریه کردم گفت همینه که هست نمیخوای جم ...

دیونه ان

ولی من از این ترسیدم که حالت حرف زدنش کاملا جدی بود و چند وقت پیش هم گفته بود دیگه خسته شدم ازت

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیونه ان ولی من از این ترسیدم که حالت حرف زدنش کاملا جدی بود و چند وقت پیش هم گفته بود دیگه خسته شد ...

نه بابا تو دعوا زر زر میکنن بعد به چیز خوردن میفتن

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
نه بابا تو دعوا زر زر میکنن بعد به چیز خوردن میفتن

😂 امیدوارم

منم اگر دعوت مادرشوهرم رو قبول نکنم شوهرم خییییلی دعوا میکنه بخاطر همین اعصاب ندارم   مجبوری میرم همیشه    کاش میرفتی اصلا فکر کن جام زهر رو باید بنوشی و تمام 

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )

نری، بیشتر حرف میخوره از خانواده اش. می‌رفتی و نیومدی.کلا تو خانواده شوهر کور بشین و کر بشین،حرف نبریم و نیارین و جایی هم اسمشون اومد چیزی نگین‌ . دخالت و نظر ممنوع کنین برای خودتون

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

دعواتون سرچیه بیشتر؟ بین شماوهمسرته یا باخانوادش دعواتون میشه؟

اذدواجم باهاش اجبار خانواده بود هیچوقت نتونستم عاشقانه دوسش داشته باشم فقط بهش عادت کردم اکثرا از بی محلی ها ووو خسته شده بهش حق میدم ولی خب دست خودمم نیست

با خانواده اش هم جور نیستم چون هم اختلاف عقاید داریم هم نمی‌خواستن پسرشون با من اذدواج کنه