2777
2789
عنوان

پوست چرب و کم آبو چیکار کنم

500 بازدید | 18 پست

پوستم به حدی چربه که وقتی میشورم سریع بعدش برق میزنه انگار که عرق کردم ولی خیلی خشکه روی پیشونیم خط افتاده از کم آبی آبرسانم بزنم دوبرابر چرب تر میشه راهکاری دارید کلافه شدم😫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست شما چرب نیس مختلط هست یعنی دو تا تایپ پوست 

T صورتت یعنی پیشانی و رو بینی خشکه V صورتت که قسمت گونه و چانه چرب 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

پوستتو اول لاشوینده بشور بعد بخور بده پوستتو..

قبل از ابرسال سرم پوست بزن برای پوست چرب مناسب باشه 

و بعد ابرسان و هفته ای یک بار اسکراب بزن به پوستت که لایه برداری کنه میتونی هفته ای یه لار با سفیداب پوستتو بشوری توی دستت خورد کن اروم پوستتو بشور باهاش 

-

پوست شما چرب نیس مختلط هست یعنی دو تا تایپ پوست  T صورتت یعنی پیشانی و رو بینی خشکه V صورتت که ...

نه عزیزم پوستم کلا چربه پیشانی هم چربه از چربی برق میزنه

اسکراب میزنم پوستم تیره میشه و جوش میزنه

من میزنم اتفاقا پوستو شفاف تر میکنه 

سفیداب که مثل باقی اسکرابا شیمیایی نیست تنها کاری که میکنه لایه مرده رو برمیداره امتحان کن شاید تاثیر داشت 

پوست خودمم چربه برای من اینا جوابه

-

من میزنم اتفاقا پوستو شفاف تر میکنه  سفیداب که مثل باقی اسکرابا شیمیایی نیست تنها کاری که میکن ...

اسکراپ میزدم بعد بقیه میگفتن از وقتی میزنی تیره شده پوستت

ممنون سفیدآب رو امتحان میکنم

نه عزیزم پوستم کلا چربه پیشانی هم چربه از چربی برق میزنه

ولی خیلی خشکه روی پیشونیم خط افتاده از کم آبی 

اینو خودتون نوشتید طبق حرفی که زدید پوست شما مختلط 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
والا منم پوستم چربه، تا حالا چندتا ابرسان عوض کردم تا اونی ک ب پوستم میخورد رو پیدا کردم

یه چیز میگم شاید باورت نشه من یخ هم میزدم به پوستم چربیشو زیادتر میکرد و جوش میزد ینی انقدر که به همه چه واکنش میده رو اعصابه😫