یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مامان من به چهار پنج خانواده کمک میکنه ، خصوصی آدرس بده برات مواد غذایی بیاره
گاهی لباس هم از اقوام جمع میکنیم میرسونیم بشون
موقع مدرسه ها هم کلی لوازم تحریر میفرسته
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
سلام گلی الان متوجه شدم همشهری هستیم مامان من به چهار پنج خانواده کمک میکنه ، خصوصی آد ...
خدا خیرت بده ایشاالله، همیشه شاد و سلامت باشید هم شما هم هرکسی که کمک میکنه❤️❤️❤️❤️
فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم 👌🏻🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ❤️ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است....
تین پارانویید و تازه یاد گرفتی اینقد به همه میبندی
عزیزم من به نوبه خودم آرزو میکنم این داستان و همه داستانهای که اینقدر رنج و غصه دارن دروغ باشن تا حداقل خیالم راحت باشه تو این دنیا ی انسان اینقدر اذیت نشده باشه که بخواد داستان و زندگیش رو بگه و مهم تر از همه راست و دروغ بودن زندگیش چیش به ما میرسه دروغ باشه خودش و وجدان خودش، راست هم باشه هیچ کاری که نتوانیم بکنیم حداقل میتونیم دعا کنیم خداوند باعث آرامش زندگیش بشه