2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلی 

الان متوجه شدم همشهری هستیم 

مامان من به چهار پنج خانواده کمک میکنه ، خصوصی آدرس بده برات مواد غذایی بیاره

گاهی لباس هم از اقوام جمع میکنیم میرسونیم بشون

موقع مدرسه ها هم کلی لوازم تحریر میفرسته

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
چقدرضایع که همش دروغ بود تو 15ساعت چنتا تاپیک و چقدر بعضیا اصرار دارن که باور کنن این داستانو 😐

من با روح پدر خودم شوخی میکنم؟پشت سر مرده دروغ میبافم؟مریضم مثل تو؟چقد شکاکی تست پارانویید بده 

سلام گلی  الان متوجه شدم همشهری هستیم  مامان من به چهار پنج خانواده کمک میکنه ، خصوصی آد ...

خدا خیرت بده ایشاالله، همیشه شاد و سلامت باشید هم شما هم هرکسی که کمک می‌کنه⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم ⁦👌🏻⁩🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ⁦❤️⁩ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است.... 
چقدرضایع که همش دروغ بود تو 15ساعت چنتا تاپیک و چقدر بعضیا اصرار دارن که باور کنن این داستانو 😐

ععزیزم دلیل نمیشه چون شما باورت نشده پس حتماً داستانش دروغه

می‌دونم که میشه ✨

تین پارانویید و تازه یاد گرفتی اینقد به همه میبندی 

عزیزم من به نوبه خودم آرزو میکنم این داستان  و همه داستانهای که اینقدر رنج و غصه دارن دروغ باشن تا حداقل خیالم راحت باشه تو این دنیا ی انسان اینقدر اذیت نشده باشه که بخواد داستان و زندگیش رو بگه  و مهم تر از همه راست و دروغ بودن زندگیش چیش به ما میرسه دروغ باشه خودش و وجدان خودش، راست هم باشه هیچ کاری که نتوانیم بکنیم حداقل میتونیم دعا کنیم خداوند باعث آرامش زندگیش بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️