2777
2789
عنوان

برای سفید شدن جنین چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 54002 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بصورت خام روغن زیتون بریزم رو قاشق همینجوری سر بکشم

نمیدونم دقیقا 

ولی اینجور که خواهرشوهر من می‌گفت 

میگفت دکترم گفته روزی یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بخورید

احتمالا همون خالی بوده یا فوقش با سالاد باشه

نمیدونم دقیقا  ولی اینجور که خواهرشوهر من می‌گفت  میگفت دکترم گفته روزی یک قاشق غذاخوری ...

میشه از خواهر شوهرت بپرسی بگو یک خانوم باردار میخواد ناشتا یک قاشق روغن زیتون بخوره بدون اینکه رو سالاد بریزه آیا مشگل ساز میشه یا اشکالی نداره 

بعد اینکه  بچش سفید در اومد؟

میشه از خواهر شوهرت بپرسی بگو یک خانوم باردار میخواد ناشتا یک قاشق روغن زیتون بخوره بدون اینکه رو سا ...

فکر نکنم مشکلی‌ باشه چون یبوست رو برطرف میکته

و میگفت کلا دکترش گفته باید کبد پاکسازی بشه تا بچه سفید پوست بشه

اره بچه اش سفید شده

سلام عزيزم شما زايمان كردي ؟ ني ني نازت سفيد شد؟ منم دقيقا شرايط خواهر شما رو دارم يعني خودم و همسرم به شدت سفيديم اما دخترم سبزه شده به پدر رفته.! من برادر ندارم احتمالا اگر داشتم دختر منم به داييش كشيده بوده ژنش 😬😂 ميخواستم بپرسم خواهرت دوباره بچه نياورد؟ من ميترسم دومي هم به بابام بره به خودمون نره 😫

سلام عزيزم شما زايمان كردي ؟ ني ني نازت سفيد شد؟ منم دقيقا شرايط خواهر شما رو دارم يعني خودم و همسرم ...

سلام گلم بله زایمان کردم و بچم مثل  سفید اما. من  چیز خاصی نخوردم چون هیچکس راهنماییم نکرد درست . اما به دل خودم بودم چای کم رنگ اونم نه زیاد. شیر. خیلی هر عصر یا صبح می‌خوردم. و نوشابه سیاه نخوردم. بادمجون اصلا نخوردم  خداروشکر سعی سلامت دنیا اومد  

سلام گلم بله زایمان کردم و بچم مثل سفید اما. من چیز خاصی نخوردم چون هیچکس راهنماییم نکرد درست . ام ...

عزیزم شما هرروز عصرو صبح چن لیوان شیر میخوردین؟؟بعد از اول تااخر بارداری مرتب هرروز شیرمیخوردین؟