سلام مامانا خوبین من خودم سفید هستم همسرم همینطور. خواهرم و شوهرش همینطور اما بچش به داداشم کشید کلا تو طایفه ما هرکی بچه اول میاره پوستش اخلاقش به دایی میکشه. خب. اینو بگم من چون بچم دختره دوست دارم سفید باشه میشه بگین خوردن چه خوراکی های باعث سفیدی میشه و اینکه دوست دارم دخمل نازم تپلی باشه وقتی میاد خب هر راهکاری دارید بگین ممنون تون میشم. میدونم همه چی به ژن ربط داره خب تغذیه ام بی تاثیر نیست. راستی کیا تو بارداری زیتون خوردید روزی چندتا. و اینکه کندور. از چه ماه ای شروع به خوردن کندور کنیم ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین بدون مسخره کردن
کندر باید ماه سوم به مدت دو هفته مصرف بشه،روزی اندازه ی یه عدس قورت بده.واقعا موثره من روی بچه های خودم تجربه کردم ماشالا فوق العاده باهوش شدن از اون مدلا که بدون خوندن بیست میگیرن 🧿
سیب قرمز خضاب کردن سر با حنا انبه هلو نخوردن بادمجون
اینا از کی بخوریم
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم