بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب این برای الان دیگه دیره چون ما آزمایش دادیم میخوایم عقد کنیم
عزیزم بعضیا رسمشون هست الان ماهم کلا همینه وقتی طرف میره خاستگاری .جواب اوکی شد خانواده داماد میگن بیان که خونه وزندگی ومحیط طرف ببینن.ندیده ونشناخته نباشن...دیدین اینجا خیلیا میگن من چمیدونستم مامانش توخونشون اینجوره اونجوره .حالا حکایت اینه
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
خوب ایشون دارن اشتباه میکنن عزیزم این چه حرفیه؟! مراسم بله برون بگیرن نمیشه که خونه اونا راجب این مسائل صحبت کنید میدونید چرا اینو میگم برای اینکه هر چیزی آدابی داره ممکنه توی صحبتها با همدیگه به نتیجه نرسید خدایی نکرده خدایی نکرده یه دلخوری پیش اومد خب شما خانواده عروسید اون موقع دیگه نمیتونید بلند شید برید نه میتونید بشینید اونجا بعد وقتی شما اونجا به عنوان مهمان داری میری هرچی که اونا میگن مجبور به سکوت میشی چون اونا میزبانن و شما مهمان هستی شما میخواین در مورد مراسمات و مسائل دیگه صحبت کنید پس برای کسب اجازه از پدرتون در مورد مراسمات اونا باید بیان منزل شما و اسم این کار هم بله برون هستش اگر یک در صد به نتیجه نرسید خیلی زشته که شما از خونه اونا بیایید بیرون ، خوب اینجوری پدرتون خورد میشه گلم
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
خوب عزیزم اگه تا این مرحله پیش رفتید که برید. اگه پدر و مادرت مخالف هستن راضی شون کنید(منم توی همین شرایط بودیم که گفتن بیاید خونمون. بابام مخالف بود ولی خود همسرم راضیش کرد و رفتیم برای شام) ولی اگر هم پدرت راضی نشد طوری نیست به نامزدت بگو که خودشون بیان.
کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘
خب من و پسره مورد پسند هم هستیم 😐😑ینی رفتیم خونشون از چیزی خوشمون نیومد باید بهم بزنیم ؟
درموردش که میتونید صحبت کنید که قابل حل هست یا نه ....مثال میزنم من وقتی اومدن خواستگاریم نظرم فقط خونه مستقل بود مادرش گفت تا خونش اماده بشه شاید یه چند سالی خونه خودمون زندگی کنید من فکرکردم خونشون دوبلکس یا ....خلاصه وقتی رفتیم فهمیدم منظورش یه اتاقه که من جدی مخالفتم رو اعلام کردم و از همسرم قول گرفتم حتما باید خونه جدا بگیریم ...خب اگه بعداز عقد من این خواسته رو داشتم درصد قبول کردنش خیلی پایین بود چون همه چی رو تموم شده میدونستن ..البته این یه نمونه و موردش هست
درمورد مهریه صحبت کردیم منظورم مراسم عقد و ایناس تاریخش و اینا
پس یعنی مراسم بله برون گرفتید؟؟
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
خوب اینو از اول بگو عزیزم دو ساعته دارم میگم بله برون😁 اگه این مراسمات هم گذشته که دیگه اشکالی نداره دعوتتون کردن شما هم برید گلم انشالله که خوشبخت بشید💚