تو رفت و امدا خیلی از رفتارا و شخصیتا مشخص میشه ،مثلا سبک پذیراییشون مشخص میشه،دقت کن ببین مادرشوهرت و پدرشوهرت چطوری با عروس و دامادا صحبت می کنن،تو خونه ی خودشون چه مدلی همدیگرو صدا می کنن،احترام کوچیک بزرگتری رو رعایت می کنن یا نه و هزار تا چیز دیگه
اگه قراره در مورد مراسما صحبت بشه که بهتره اونا بیان منزل شما عزیزم پدر مادرتون دارن درست میگن اما اگه فقط در مورد آشنایی که مشکلی نیستش ولی خب اگه تا این حد پیش رفته که دیگه میخوان در مورد مراسمو مهریه و این مسائل صحبت کنن خوب دیگه مراسم بله برون براتون بگیرن
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اتفاقا ما رسم داریم بعد خواستگاری خانواده دختر یکبار میرن خونه داماد تا وضع زندگیشون رو ببینن تو این رفت و امدا خیلی چیزا دستگیر ادم میشه ..اداب معاشرت .طرز برخورد با مهمون.و.....
ما باشیم نمی ریم. آخه اصلاً چنین چیزی ندیدم. خانوادهٔ عروس تا بعد از بله برون و نامزدیِ رسمی خونهٔ دوماد نمیرن. پدر و مادرت احتمالا مخالفت می کنن و حق هم دارن.
کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘