2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 32 پست
یعنی ضعیف‌تره؟ خب دلایل شما واسه قبول کردنش چیه همونا رو به دخترت بگو

بله ضعیفترع من دلیلم اینه که آدم خوبیه واقعا هفت ماهه ناخنش ب من نخورده پاک هست دخترش هم سن دختر من و دختر خوبیه مرد کاری و مسیولیت پذیر به بچه ازم نمیخاد دیگه پسر ندارع زن سابقش کلا رفته 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
بله ضعیفترع من دلیلم اینه که آدم خوبیه واقعا هفت ماهه ناخنش ب من نخورده پاک هست دخترش هم سن دختر من ...

خب همینا رو به دخترت بگو

بعدشم شرایط مالی دخترت که قرار نیست تغییر کنه که نگران وضع مالی اون فرد باشه شما هم که شاغلی از پس خودت برمیای تصمیمتو هم گرفتی از این آقا هم خوشت اومده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلیل طلاق هردوتون چیه؟

اون آقا 

و شما .

مواظب باش مرد جماعت خیلی پنهون کاره قشنگ دلیل جدایی رو جویا شو به صحبت کردن با خودش اکتفا نکن

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

خب الان تکلیف کار شما چی‌میشه بری شهر دیکه بعدم آقا چن سالشه ببین دختر شما نوجوونه نمیتونی با هرکسی ازدواج کنی مرد جوون ممکنه یکم مشکل ساز باشه بنظرم بهتره دخترت دانشجو بشه مستقل زندگی کنه شما ازدواج کنی ممکنه دختراتونم باهم نسازن

خب الان تکلیف کار شما چی‌میشه بری شهر دیکه بعدم آقا چن سالشه ببین دختر شما نوجوونه نمیتونی با هرکسی ...

کار من همون شهر هست مدرسه دخترمم همون شهر آقاهه فقط خونه مادرم و شوهر سابقم ک با دخترم دیدار داره مرکز استانمون هست 

میگه باید با ی شهری ازدواج کنی 

ببخشی من اصلا ادم های مثل شمارو درک نمیکنم یعنی چی شهرستان پ شهرستان مگ دهانه یا پشت کوه اصلا شهرستان یعنی یکی از شهرهای استان .این شهرستان و شهر دیگ چ معنیه خیلی ها گرفتنش دست

سکوتم بند نمی آید......
فکر درگیری دو تا دختر رو کردی؟ هم با هم هم با همسر والدینشون هم درگیر میشن

من خودم این انتخاب را داشتم ک طرفم دختر داشته باشه مثل خودم باشه وگرنه ب وفور خاستگار بی بچه و مجرد داشتم 

یه آقا تو محل ما هست یه دختر دوازده سیزده ساله داره از خانومش جدا شد 

از اونطرفم یه خانوم دیگه هست یه پسر سیزده چهارده ساله داره 

ایشونم از همسرش جدا شد 

این دونفر باهم ازدواج کردن دختر و پسرشونم پیششون بود

دختره آقائه با اینکه بزرگ شده به خانومه میگه مامان

پسرشم تازه چندوقتیه رفته پیش باباش

زندگیشونم خوب و نرماله

من پدرم خیلی وقته فوت شده هی میگم کاش مامانم بچه بودم ازدواج میکرد اینقدر یه تنه تو سختیا نمیجنگید

واقعا دشواره یه زن بخواد ینفری مدیریت کنه ههه چیو

کار من همون شهر هست مدرسه دخترمم همون شهر آقاهه فقط خونه مادرم و شوهر سابقم ک با دخترم دیدار داره مر ...

ببین الان همتون توی محل همون آقا هستین،پس بهتره همین جا باشین و پدرش بیاد بهش سربزنه،ولی مسئله مهمتر زندگی کردن و کنار اومدن این دو تا دختره!و اینکه واقعا جا و مکان اونقد هم روی سطح اجتماعی تاثیر نداره ها ، ظرفیت و شعور آدما مهمتره

من خودم این انتخاب را داشتم ک طرفم دختر داشته باشه مثل خودم باشه وگرنه ب وفور خاستگار بی بچه و مجرد ...

بی بچه خیلی برات بهتره. تو زن بابا به حساب نمیای. اینجوری دخترتم با ناپدری درگیر نمیشه