2777
2789
عنوان

کمر درد بعد از حمام

3209 بازدید | 26 پست

بچه ها من بعد از حمام کمر درد میگیرم. دستشویی هم که میرم خودم رو با آب معمولی میشورم کمر درد میگیرم. آزمایش دادم تا حالا که عفونتی نشون داده نشده. دو روز پیش رفتم حمام الان هم سردرد دارم هم کمردرد. اگه راه حلی دارید بهم بگید لطفا
مجرد هستم رابطه هم ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متخصص روماتولوژی برو.‌..یدونه هم چکاب کلیه برو

آزمایش خون دادم دکتر گفت چون esr پایین هست یعنی التهاب نداری و عفونت کلیه نداری
الان دستگیره رو گرم کردم گذاشتم روی کمرم یکم بهتر شد ولی دوباره برمیگرده
۵ دقیقه بیشتر حمومم طول نمیکشه حتی موهام رو هم جرات نمی کنم بشورم

آزمایش روماتیسم هم دادم منفی بود اسکن از کلیه هم کردن چیزی نشون نداد خیلی دارم اذیت میشم

یک‌ماه هرروز یه لیوان زنجبیل  درست کن بخور ....چایت حتما دارچین بزن یکم...اینارو رعایت کنی به نظرم خوب میشی ..قرص ویتامین ب یک  برا درد خوبه..اونم روزی یدونه میتونی بخوری

یدونه هم متخصص طب فیزیک  برو ..حتما ازت نوار عضله بگیره ..موقع که درد داری..تو اینم مشخص میشه د ...

ترو خدا جواب منم بدین . دندون عقلمو کشیدم اشکال نداره کپسول آموکسی ۴ تا بیشتر نخوردم . معدم بهم ریخت دیشب و رفلاکس گرفتم چون با میوه خوردم

و تاپیک قبلیم ترو خدا . ورم های زیر چشم علتش چیه . گردنمم خارش داشت و یخ شبا کلم هم . ترو خدا بگید . می ترسم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز