2777
2789
عنوان

با سادگی خودم چه کنم؟

318 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوبین

من خیلی ساده ام بی شیله پیله ام همه اینو میگن بهم ظاهر و باطن یکیه ولی خودم دارم کم کم اذیت میشم

به نظرتون چه راه‌هایی وجود داره که آدم مهارت‌های اجتماعی رو بدونه و ازین وضعیت دربیام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اینستا و کلا مجازی پیج ها و کانالای زیادی هستن که نکات ارتباط اجتماعی و اینا یاد میدن. اونا رو بخون و سعی کن کم کم بهشون عمل کنی. اولین کلید شروعش اینه که کمتر حرف بزنی و بیشتر گوش بدی و ببینی

منم همینطورم حتی یه موقع هایی تیکه های طرف مفابل رو نمیفهمم یا اینکه اصلا از سیاست طرف مقابل چیزی نمیفهمم تا زمانی که مثلا یکی بهم بگه چرا واقعا ابنقدر ساده ام😕

منم همینطورم حتی یه موقع هایی تیکه های طرف مفابل رو نمیفهمم یا اینکه اصلا از سیاست طرف مقابل چیزی نم ...

من مشکلم اینه همه در مورد همه چیم نظر میدن و ایراد می گیرن وای خیلی حرصم می گیره ولی وقتی اطرافیانمون می بینم هیچ کس باهاشون کاری نداره دخالت نمی کنه

تو اینستا و کلا مجازی پیج ها و کانالای زیادی هستن که نکات ارتباط اجتماعی و اینا یاد میدن. اونا رو بخ ...

میخوام خودمو نجات بدم از بچگی چوب سادگیمو خوردم 

ولی دیگه وقت جبران

میخوام براش بجنگم و از خودم آدم دیگه‌تی بسازم خیلی اذیت میشم

میدونی چرا

چون اولویت اینه دل هییییچ کسیو نشکنم با جواب دادنم

میگن دل شکستن تنها گناهی که تاوان نداره 

میخوام خودمو نجات بدم از بچگی چوب سادگیمو خوردم  ولی دیگه وقت جبران میخوام براش بجنگم و از خو ...

عزیزم لازم نیست دل کسی رو بشکنی یا کسی رو ناراحت کنی. سیاست داشتن به این معنی نیست که آدم بدی بشی. به این معنیه که به خودت و خانوادت احترام بذاری و نذاری دیگران بهت توهین کنن. اینکه بدونی تو هر شرایطی وقتی به مسئله ای چه با همسر و چه با خانوادش و حتی با خانواده خودت برخوردی چطوری درست حل و فصلش کنی. 

به قول مامانم مهم نیست مردم چی میگن. تو راه درستو برو. راه درست ساده  نبودنم اینه که یاد بگیری. پس برو دنبالش.

آره سادن خیلی 

بعضیاشون آره ولی در کل ربطی نداره. من بدترین آدمی که تو عمرم دیدم، کسی که بدترررین ظلمها رو به من کرد و خوردم کرد، متاسفانه لر بود. یه آدم گرگ صفتی بود که شبیهش کسی نیست. واگزارش کردم به خدا.... با احترام به همه ی لرها قصد توهین ندارم، صرفا منظورم همین یه دونه آدم بود