یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تو اینستا و کلا مجازی پیج ها و کانالای زیادی هستن که نکات ارتباط اجتماعی و اینا یاد میدن. اونا رو بخون و سعی کن کم کم بهشون عمل کنی. اولین کلید شروعش اینه که کمتر حرف بزنی و بیشتر گوش بدی و ببینی
منم همینطورم حتی یه موقع هایی تیکه های طرف مفابل رو نمیفهمم یا اینکه اصلا از سیاست طرف مقابل چیزی نمیفهمم تا زمانی که مثلا یکی بهم بگه چرا واقعا ابنقدر ساده ام😕
میخوام خودمو نجات بدم از بچگی چوب سادگیمو خوردم ولی دیگه وقت جبران میخوام براش بجنگم و از خو ...
عزیزم لازم نیست دل کسی رو بشکنی یا کسی رو ناراحت کنی. سیاست داشتن به این معنی نیست که آدم بدی بشی. به این معنیه که به خودت و خانوادت احترام بذاری و نذاری دیگران بهت توهین کنن. اینکه بدونی تو هر شرایطی وقتی به مسئله ای چه با همسر و چه با خانوادش و حتی با خانواده خودت برخوردی چطوری درست حل و فصلش کنی.
به قول مامانم مهم نیست مردم چی میگن. تو راه درستو برو. راه درست ساده نبودنم اینه که یاد بگیری. پس برو دنبالش.
بعضیاشون آره ولی در کل ربطی نداره. من بدترین آدمی که تو عمرم دیدم، کسی که بدترررین ظلمها رو به من کرد و خوردم کرد، متاسفانه لر بود. یه آدم گرگ صفتی بود که شبیهش کسی نیست. واگزارش کردم به خدا.... با احترام به همه ی لرها قصد توهین ندارم، صرفا منظورم همین یه دونه آدم بود