سلام دوستان من خیلی جاها خوندم و شنیدم که اگه کسی یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری عسل و نصف لیمو ترش رو تو آب جوش ریخته و بخوره کبدش پاکسازی میشه به نظرتون درسته و اینکه اگه انجام دادید مصرفش کی هستش یا فرقی نمیکنه البته اینم بگم من گروه خونیم o منفی هست ضرر نداره اینا ممنون میشم اگه ج بدید چیکار کنم ❤️
برادمنم چربه باید فعالیت کنی و قند و شکر نخوری و روغن سالم بخوری و اب یخ نخوری تا درمان بشه
وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صبح ناشتا تخم شربتی که از قبل خیس کردی رو بریز تو آب ولرم و قاشق آبلیمو بزن بخور اگه تونستی پیاده روی هم برو من که از این روش خیلی جواب گرفتم البته اگه معدت مشکل داره آبلیمو رو حذف کن
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤