2777
2789
عنوان

کتکم زد ...

380 بازدید | 16 پست

برای انجام کار تو خونه تنبلی میکنه ، اولویت خونه و زندگی خودش نیست . هود و فر خونمون رو هنوزم وصل نکرده . ( چهار ماهه عروسی کردیم ) اما سر صبح رفته بود خونه مامانش که طبقه پلیی ماعه کمک کنه بهشون . 

باهاش بحث کردم که چرا تو خونه خودت هیچ کاری نمیکنی؟ مگه تو اینجا زندگی نمیکنی؟!  خونه مامانت اینا بلدی خوب کار کنی اینجا مگه خونه نیست؟ 

هولم داد افتادم زمین با دستاش صورتمو چنگ میزد... لگد زد بهم منم موهای سرشو کشیدم و با ناخونام زخمیش کردم . 

خواستم اسنپ بگیرم بیام خونه مامانم به زور منو با ماشین آورد و پیاده که شدم گاز داد و رفت ....

چرا آرامش به منو خانوادم نیومده؟؟؟! .... چرا همش باید ناراحت باشیم؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم؟

ب خانوادت اگ پشتتن یا خانوادش حتمااا بگو....بگو چهار ماه نشده منو اینطوری کرد چطوری بقیه زندگیمو بهش تکیه کنم ...خلاصه ک هرجور خودت میدونی از جدایی نترس ففط سفت بگیر اول زندگیته 

الان خونه بابات هستی؟ اونا چیزی نگفتن؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ب خانوادت اگ پشتتن یا خانوادش حتمااا بگو....بگو چهار ماه نشده منو اینطوری کرد چطوری بقیه زندگیمو بهش ...

چطور مثلا ؟ الان که قهرم و تصمیم دارم نه بهش زنگ بزنم نه خونه برم تا ببینم چیکار میخواد بکنه ؟ شما راهی سراغ داری ادب بشه؟ 

ببین الان عصبی.  اما این حرکتت میزاره پای حسادت  میزاشتی ده روز دیگه میگفتی اگه وقت کنی ...

اولویت  زندگیش من نیستم ... حرف منو گوش نمیده بهم احترام نمیذاره ..خیلی لوسه همش خودشو برای مامانش لوس میکنه دلم ازش شکسته واقعا