2777
2789
عنوان

عروس خوب پیدا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 41 پست
گلم من به شدت درکت میکنم با این تفاوت که بین چندتا زنداداشام یکیش اینطوریه که زنداداش شمام هس☹️ گلم ...

مردم خرشون که از پل بگذره رنگ عوض می کنن همه کار برا خونواده خودش می کنه میگه بزرگم کردن اما داداشم حق اینو نداره کاری برا ما کنه اون قابلمه قابلمه برا خونوادش غدا می بره اما برا بابام اینا یه بشقاب به خواد بیاره میگه مگه خودشون نمی تونن غدا درست کنن خونش کثیفه نه خودش نه خونوادش کاریش ندارن اما اگه یه زره ما خونمون کثیف باشه میگن زشته جلو مردم در حالی که زندگی خودشو خونوادش اصلا به چشش نمیاد 

اره مامانمم میگه باید زرنگ باشی شوهر کردی بتونی از پس همچی بر بیای دارم سعی میکنم زرنگ باشم

خواهری دارم تو کار خونه تبنلی می کنه الانم مجرده بهش گفتم الان جونی خودتو اصلاح کن یه روز میرسه دیگه قدرت نداری دستو پاهات کمکت نمی کنن اون وقت وقته استراحتته موی سفید کردی یکی میاد تو زندگیت تلافی تک تک تنبل بازیارو ازسرت در میاره و مجبوری با تن ضعیف و موی سفید کمک حالش بلش یوزندگیشو جمع کنی الان من بعصی موقعها یا دوستاش کمکش می کنن برا کارای خونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم خرشون که از پل بگذره رنگ عوض می کنن همه کار برا خونواده خودش می کنه میگه بزرگم کردن اما داداشم ...

دقیقا همینه عزیزم. بعضی ها بعد اینکه پل رو رد کردن تازه یادشون میاد که چیکار بکنن.. درصورتی که کسی صاف و ساده و بی الایش باشه خانواده همسرش رو از خودش میدونه

من و مادرم خییییلی هوای زنداداشم رو داشتیم. گفت با شوهرم حرف نزنین گفتیم چشم. گفت کار داشتین طرف شوهرمن نیاین گفتیم چشم.انقدرررر گفتیم چشم که داداشم قید منه خواهر رو زد، به من زنگ نمیزنه نکنه خانمش ناراحت شه. خداشاهده که هیچوقت تو زندگیش نظر ندادم، دخالت نکردم، اصن انگار هیچیییی هیچییی. ولی خب اخلاقش اینه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عروس ما تشیع پدرمم نیومد. هیچوقت نمیبخشمش که برای سوم پدرم لباس گل گلی قرمز پوشید و ابروی مارو زیر س ...

عروس ماهم برا سال مادرم و خونوادش همشون ر۴تن بالا نیومدن پایین چون با یکی از فامیلامون قهر بودن منو خواهرم که صاحب عزا بودیم چای می بریدیم همه می گفتن عروستون چرا به کم نمیادبشینه گفتیم بچه کوچیک داده گفت داشته باشه زیر باد کولر قراره چه اتفاقی بیفته تازه سر قبر مادرمم نیومدن. ما رسم دارم صاحب عزا بشینن تا مردم که یکی یکی اومدن بهشون تسلیت بگن بقیه کارای چای و جمع کردن دسمال کاغذیا کلا مسئول جمع کردن چیزای مراسم باشه اما واسه سال مادرم صاحب عزا داشتن سرویس میدادن اون وقت مردم میگن عروس میارین باید برادرت خوشش بیاد .برادرا حتما باید به خونوادشون بی احترامی کنی که خوششون بیاد

گلم داشتن ادمایی مثل زنداداش من و تو بهمون تلنگر میزنه که قدر بقیه زنداداشام رو بدونم، باخانواده همسرم درست رفتار کنم،قصد جفا باشه جدا کردن و از هم پاشوندن اعضای خانواده نباشه، گریه هام گریبان گیر زندگیش شد ولی باز هم جبران روزای تلخ نشد که نشد

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عروس ماهم برا سال مادرم و خونوادش همشون ر۴تن بالا نیومدن پایین چون با یکی از فامیلامون قهر بودن منو ...

دقیقا،دلم واس پدرم که دوسش داشت طرفداریشو میکرد سوخت، حتی تو مراسماش یه لیوان آب جابه جا نکرد که دلمون خوش باشه.. 

تازه بهترین عروسیو هرچی دلش خواست برادرم براش گرعت خودش و خواهراش عروسی داداشمونو زهر کردن توقع زیادیه که به خوای عروسی داداشت بهت خوش بگذره ما هیچی نباید بگیم که کسی فکر نکنه کوزت اوردیم این حق همه دنیاست از با اررش بگیر تا بیارزش به عنوان به انسان باید بهش احترام بزارین چطور این همه با ماشین داداشم این ور و اون کر میره اون وقت من باید روپارچه رو ماشین رو به شورم اون وقت بدشم میاد سالی یه بار سوار ماشین داداش خودم بشم زمانی که خواستن طبقه بالارو به سازن ما بودیم اون خونه زیبا رو کمک هم براش ساختیم خونش که اماده شد ما شدیم دشمن خونه باباش دوستشون

دقیقا،دلم واس پدرم که دوسش داشت طرفداریشو میکرد سوخت، حتی تو مراسماش یه لیوان آب جابه جا نکرد که دلم ...

بابای منم طرفداریشو میکنه باموی سفید بابام باید بره بالا تا بچه داداشمو به بینه اون وقت خواهراش از بزرگ تا کوچیک زنگ میزنن بچه رو بیار باماشین خودشو داداشم سریع میرن تا چند ساعت تا ۱۲ شب برمیگردن این عدالت زناست واونای که طرفداری می کنن انشالله به روزمون گرفتار باشن اون وقت که نوبت خودشون میشه انشالله اه و ناله نکنن بفهمن زن برادرشونو باید برادرخوشش بیاد

تازه بهترین عروسیو هرچی دلش خواست برادرم براش گرعت خودش و خواهراش عروسی داداشمونو زهر کردن توقع زیاد ...

خواهرای زنداداشم باهاش رفت و امد نمیکنن چون بهش میگن تو خل و چلی.. اخه کی با خواهر و مادر شوهرش اینطوری رفتار میکنه؟بعد اومده با داداشم دعوا که مادرت رفته همه جا پر کرده که من اخلاقم خوب نیس.. درصورتی که ما لام تا کام حرفی نزدیم خودشون دیدن رفتاراشو

بابای منم طرفداریشو میکنه باموی سفید بابام باید بره بالا تا بچه داداشمو به بینه اون وقت خواهراش از ب ...

الهی بگردم. دقیقا بابای من

گلم اونی که نظر نادرست میده چون زنداداشی مثل مال ما گیرش نیومده درک کنه، پس زود گارد میگیره 

خواهرای زنداداشم باهاش رفت و امد نمیکنن چون بهش میگن تو خل و چلی.. اخه کی با خواهر و مادر شوهرش اینط ...

خدا جای حق نشسته نوبت اوناهم میرسه هی عذاب بکشن مردمم بگن چی کار داری برادرت باید خوشش بیاد کوزت که نیوردین