2777
2789
عنوان

عروس خوب پیدا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 41 پست
[QUOTE=311385341]بنده خدا عروساتون خدا بهشون رحم کنه،اولا عزیزم باید برادرتون راضی باشه و ثانیا اگ ک ...

انشالله یکی اینه عروسمون گیر داداشت یا پسرت بیاد انشالله که تو تحملت بالا تر باشه  مردم زن برا پسرشون می گیرن که خیالش راحت باشه پسرش سرو سامون گرفته نه اینکه هی حرص بخوری یه زن باید تو خونه بود و نبودش فرقی کنه. کسی که زن داره یا کسی که زنش مرده باید یه فرقای داشته باشه

[QUOTE=311385341]بنده خدا عروساتون خدا بهشون رحم کنه،اولا عزیزم باید برادرتون راضی باشه و ثانیا اگ ک ...

اتفاقا جزو وظایف شماام نیس خونه بقیه کارکنی،هرکسی خودش صلاح خودشو بهتر میدونه ولی برادرتون خودش باید بگه ک از همسرش راضیه یا ن شما خودتو اذیت نکن 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یجوری میگی چجوری عروس خوب پیدا کنیم انگار میخواد زن شما بشه خب هرجور برادرت دوست داره اون میخواد باه ...

یه زن که میخواد بیاد تو یه خونه رو زندگی همه تاثیر داره وقتی هیچی نمی دونین نطر ندین 

اتفاقا جزو وظایف شماام نیس خونه بقیه کارکنی،هرکسی خودش صلاح خودشو بهتر میدونه ولی برادرتون خودش باید ...

هر دوشون باهات قهر می کنن میرم خونه بابام از طبقه بالا نمیاد پایین یه سلام خوشک و خالی کنن داداشم موقع مهمونی اصلا به اون نمی گه بیا اینو بیار اونو به ببر فقط به ما خواهرادمی گه پس اون زن نکبتو برا چی میخواد مادرم فوت شد حتی غریبهام اومدن براش شستن قالی اما اون یه چایی برا هیچ کدومشون نیورد تازه کلیم ایراد گرفت تو همه چی نطر می ده اما اگه تو به خوای حرفی بزنی تشنج می کنه

هر دوشون باهات قهر می کنن میرم خونه بابام از طبقه بالا نمیاد پایین یه سلام خوشک و خالی کنن داداشم مو ...

بیخیال فک کنید نیس خودتونو درگیرنکنید

ترکی عزیزم؟!قصد توهین ندارم خودمم ترکم از کنجکاوی میپرسم

اگ منو بگیرین میرین اونیکیو میذارین رو سرتون ماچ میکنیت

زمین گرده میگن اگه در چوبی یکو بزنی در اهنی خودتو میزنن تو هم یکی بد تر از خودت تو زندگیت میاد اصلا تو فکر نباش

هر دوشون باهات قهر می کنن میرم خونه بابام از طبقه بالا نمیاد پایین یه سلام خوشک و خالی کنن داداشم مو ...

اسي به نظرم حتما به اين برادرتون بگيد حتما با عروس جديد اينارو طي كنه انتظاراته كه داره مثل اين مشكل ساز نشه

بیخیال فک کنید نیس خودتونو درگیرنکنید ترکی عزیزم؟!قصد توهین ندارم خودمم ترکم از کنجکاوی میپرسم

تو اکه کسی همش به خونوادت بی محلی کنه خودتو درگیر نمی کنی در حالی که خودشون و مادرشون اومدن رو مخ مادر خدا بیامرزم کار کردن تا رفتیم خستگاری کسی که عروس میگیره برا این نیست بیاد خونه شوهرو از چشم شوهر بندازه وصلت کرده برا رفته امد کسی که دوست نداره کسی باهاش رفت امد کنه از خونواده شوهر و دست به سیاه سفید نزنه به مونه خونه باباش هیچ کسم کاریش نداره

الان رَندَت میکنن 

وای خدا جر خوردم این خیلی جدید بود😂😂😂😂😂😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

گلم من به شدت درکت میکنم با این تفاوت که بین چندتا زنداداشام یکیش اینطوریه که زنداداش شمام هس☹️

گلم درکت میکنم  که دیگه نتونین به کسی اعتماد کنین، انتخاب یه خانم خوب برای برادرتون سخت شده حق هم دارین

بعد اون زنداداشم مادرم انقدررررر نذر و نیاز کرد که شکر خدا دوتا عروس خوب گیرش اومد.. عضو جدید که میاد به خونه و زندگی ادم. میزبان که خانواده همسر باشه تا یه جایی رو تحمل میکنه از یه جایی به بعد خود عروس یا داماد هم باید یه قدم بردارن برای نزدیک شدن به خانواده ای که جدید واردش شده.

زنداداش شما ذات و اخلاقش همینیه که هس و قبل ازدواج باید اشنایی بیشتری وجود میداشت ولی خب اصولا اینطوریه که بعد عقد همه چی رو میشه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
تو اکه کسی همش به خونوادت بی محلی کنه خودتو درگیر نمی کنی در حالی که خودشون و مادرشون اومدن رو مخ ما ...

ان شاالله مشکلتون حل بشه

منظورم این بود خیلی تنبلم دست خودم نیست افسردگی دارم😐وگرنه خیلی مهربونم 

خودتو اصلاح کن ادم باید جوری زندگی کنه بگن خدا پدرو مادرشو رحمت کنه با بچه بزرگ کردنش منم از خونواده شوهر خیلی کشیدم انقد بهم بی احترامی کردن و می کنن حتی یکی از اون کارار عروسمون تو خوابم نمی تونه به بینه چه برسه به اینکه تجربش کنه رفتو امد خودمو محدود کردم اما پای اونارو از زندگیم غط نکردم 

عروس ما تشیع پدرمم نیومد. هیچوقت نمیبخشمش که برای سوم پدرم لباس گل گلی قرمز پوشید و ابروی مارو زیر سوال برد

خب بگذریم.. عزیزم اول از همه خانواده ی دختری که میرین در خونشون رو میزنین خیلی مهمه. مادر و یا پدر با فرهنگ که تو تربیت دخترشون حساس بودن، نوع رفتار و گفتارشون باهم جلوی مردم خیلی مهمه. جایی که زندگی میکنن..انشالا که یه خانم مهربون، دلسوز و بشاش گیر دادشت بیاد

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
خودتو اصلاح کن ادم باید جوری زندگی کنه بگن خدا پدرو مادرشو رحمت کنه با بچه بزرگ کردنش منم از خونواده ...

اره مامانمم میگه باید زرنگ باشی شوهر کردی بتونی از پس همچی بر بیای دارم سعی میکنم زرنگ باشم